דיכאון וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וכאבים
    מרינה
    26/04/2010

האם זאת תופעה ידועה שיחד עם הדיכאון יש גם כאבים (אני מדברת על כאבי ראש)?
    איך מטפלים בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון וכאבים

הוספת תגובה

• דיכאון וכאב

רון
    27/04/2010

זה קורה בזמן דיכאון לעיתים צריך לברר אם זה קשור לדיכאון או סיבה אחרת ואם כן יש כיום תרופות שיכולות לטפל בבעיה כמו ויפאקס או סימבלטה (למרות שעד כמה שאני יודע סימבלטה יקרה מאוד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: מרינה

ד''ר אלונה גוברמן
    27/04/2010

שלום. ישנם מקרים בהם דיכאון מלווה בכאבים. הכאבים לא חייבים להופיע אצל כל סובל מדיכאון. ישנן תרופות מאוד יעילות במיוחד לטיפול בדיכאון עם כאבים. כדאי להתיעץ בנושא עם הרופא המטפל.

תרגישי טוב,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קורה ויש מה לעשות

אליאור
    28/04/2010

זה לא קורה לכולם אבל לי זה קרה, אני לוקח ויפאקס וזה עוזר לכאבים,הכדור שייך לקבוצת SNRI ככה שגם לא היה לי תופעות לוואי כמו בתרופות מהקבוצה השניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו