כבר לא יודעת מה יעזור לי....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר לא יודעת מה יעזור לי....
    סוזן
    27/04/2010

אני אעשה הקדמה קצרה, שתבינו את הרקע שלי ואת חוסר הקשר לדכאון שלי.
    אני בת 27, בעלת תואר ראשון, עובדת בתחום, נראית טוב יש לי חבר חדש שאני מאוד אוהבת משפחה אוהבת וחברות טובות. מאז שסיימתי את התואר אמנם התקבלתי לעבודה בתחום ועבדתי בה שנה אך אחרי שנה קרו דברים ועזבתי, עברתי שם תקופה מאוד לא קלה ושבוע שעבר מצאתי עבודה חדשה(קצת מהתפשרות) שאני פחות נהנית בה אבל גם לא רע לי בה, במיוחד אחרי תקופה שהיה לי ממש רע בעבודה הקודמת.
    שנה שעברה שקעתי בדכאון עמוק ולבסוף יצאתי ממנו בעזרת כדורים. ניסיתי ללכת לפסיכולוגים אך אין לי סבלנות לזה.
    את העבודה החדשה התחלתי לפני שלושה ימים, אמנם לא מזהיר בה אך עדיין אני לא מבינה למה אני בדכאון.אין לי חשק לכלום-לא לחבר, לא לחברים, לא למשפחה, לא לכלום. אני רק חושבת על העתיד וכמה אני לא אצליח בכלום, שהדרך למה שאני רוצה קשה ואם בכלל אני יודעת מה אני רוצה. אין לי כוח להתמודד עם החיים האלה, אני מרגישה שאין לי סיפוק מכלום.ואני לא רוצה לדבר עם אף אחד כי נראה לי שלאנשים כבר נמאס מזה. הכל נראה לי חסר סיפוק, משעמם ותפל.
    אני הולכת לפסיכולגית קוגנטיבית ולוקחת כדורים אך זה לא עוזר ואין לי כוחות
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כבר לא יודעת מה יעזור לי....

ד''ר אירנה נתנאל
    27/04/2010

סוזן שלום,

את רוצה להרגיש טוב ואת מנסה לעזור לעצמך. את עושה זאת בדרך הנכונה. את מטפלת בדיכאון מבחינה תרופתית ועושה עבודה עצמית בפסיכותרפיה. אני מציעה לך לעזר בסבלנות כי השינויזה תהליך שדורש זמן. תתמקדי בדברים שיתנו לך תחושת סיפוק ומשמעות, שימלאו אותך, תעבדי על תחושותיך עם המטפלת שלך.

חזקי ואמצי!
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו