מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדוכאת -קשיים רביםליאם01/05/2010
אני גרושה עם שני ילדים גילי 48,מצבי הכלכלי קשה ,קשיים בעבודה ,קשיי פרנסה .
משפחתי הגרעינית מנוכרת וחסרי רגש בלשון המעטה.אב ילדי לא משלם מזונות ואף מציק לי בתביעו ת מגוחכות מידי כמה חודשים .אני לבד עם קשיים רבים מול כל העולם.ללא מקום עבודה מסודר.
בחרדה קיומית כלכלית מה לעשות.? מרגישה עייפות נוראה עצבים וחוסר סבלנות לעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ליאם
ד''ר אלונה גוברמן03/05/2010לליאם שלום. התגובה הרגשית האופיינית למצב שאת נמצאת בו היא תחושה של חוסר אונים, ייאוש, , כעס, דיכאון. במצבך הנוכחי אינך מאמינה כי בכוחותיך לשנות את המצב ולכן את מרגישה חסרת אונים ותחושה שאין מוצא. מצבים בעייתיים בחיים הם חלק בלתי נפרד מהחיים ורובם ניתנים לפתרון יעיל. לכן, מצבים שגורמים לך למצוקה ניתנים לפיתרון.
אבחון מקצועי ומעמיק יכול לעזור להבין את מצבך ולמצוא את הטיפול המתאים לך. את יכול לפנות לעוייץ ראשוני לרופא משפחה או לפסיכיאטר בקופת חולים, לתחנה או מרפאה לבריאות הנפש במקום מגוריך (טיפוליים פסיכולוגיים ופסיכיאטריים בחינם) .
תרגישי טוב,
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס לי מהחיים האלה
חווה04/05/2010שלום אני בת17 לפני שנתיים שמעתי את אבי מדבר בגסויות ממש שיחה ארוטית עם גבר ולפי אתרים שהוא גלש בהם גילינו שהוא הומו מאז ההורים שלי נפרדו עוד לפני הם היו פרודים כי הם אף פעם לא הסתדרו תמיד רבו ומאז שגילינו את הוא עזב את הבית המצב הכלכלי שלנו קשה הוא לא מוכן לשלם כלום עלינו המצב שלי בבית רק הולך ומתדרדר ולו לא אכפת מה קורה איתנו אני פשוט משתגעת מזה אני מרגישה שאין לי טעם עוד לחיות אני בשוק שאבא שלי הוא כזה אני לא מרוכזת בלימודים אני כל היום בדיכאון על זה ואני לא היחידה שמושפעת מזה גם אחי מתחיל לעשות שטויות בגלל שהוא לא דואג לו אני פשוט רוצה שזה יפסק בא לי להפסיק את חיי פשוט למות כבר שהכל יעבור בבקשה שמישהו יעזור לי איך להתמודד איתו מה לעשות אני לא יכולה לקבל שכל הבנות יש להן אבא נורמלי ושלי הומו אני פשוט בשוק בא לי למות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)