התחלת טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת טיפול
    שגיא
    02/05/2010

שלום.אני סובל מדיכאון חרדות וביטחון עצמי נמוך . רציתי לדעת קיבלתי תכדורים ויפקאס xr וריספונד1 עכשיו יש ימים שאני קם בשעות 3 -4 האם זה בסדר שאני יקח תכדורים בשעות האלו או שצריך לקחת אותם יותר מוקדם כדי שישפעו.

אני גם סובל מבעיות שינה שעקב כך אני לא יושן טוב או נרדם ומתעורר הרבה או לא יושן בכלל ונשפך באמצע היום ואמור להתחיל לקחת בונדרמין אך דוחה את זה עקב נסיון רע עם תרופות שינה אחרות שלא עזרו בכלל .

אשמח לקבל תשובה לגבי השעות האם זה בסדר או שצריך לקחת יותר מוקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת טיפול

הוספת תגובה

• ויפאקס XR

שירי להב
    04/05/2010

היי דודו, אני גם לוקחת את הויפאקס XR ולפי מה שהבנתי מהרופא שלי רצוי לקחת אותו בשעה קבועה כל יום כי פשוט מדובר בכדור אחד ביום שאמור להשפיע לאורך כל היום (24 שעות) כי החומר בו משתחרר בהדרגה (מקווה שההסבר שלי נכון...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת טיפול

ד''ר אירנה נתנאל
    06/05/2010

דוד שלום,

כדאי ליטול את התרופה מוקדם בבוקר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו