מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחוף ...ליטל04/05/2010
הי אני בת 28 .בתקופה האחרונה אני מוצאת את עצמי מתרכזת רק במחשבות שליליות אני כבר שנה מנסה להרות ולא הולך לי , עשינו בדיקות ולכאורה אין בעיה ממשית והציעו לנו
להתחיל טיפולי "הזרקת זרע " ביום הביווץ .עשיתי כבר שני טיפולים ששנכשלו ,ואין לי מילים ללתאר את ההרגשה הנוראית הזאת .אני שוקעת בעצמי ,מתעצבנת ככשמדברים איתי ,בוכה מכל דבר ,שכחתי כבר איך לחייך ,איך לי מושג איך להתמודד עם זה אני מרגישה חסרת אונים ולא מבינה איך יש נשים שמטופלות פוריות שנים ולא נכנסות לדיכאון .
בנוסף ישנם עוד גורמים שצפים סביב הנושא הזה שהוא המרכזי ביותר כמו לחץ ממבחנים,חיפוש דירה לקניה כשהמחירים כיום לא ממש ריאלים ... עבודה שאני לא ממש אוהבת אך מפחדת לעזוב בגלל הקביעות ...
דבר נוסף שרציתי לברר : עברתי בבגיל צעיר התעללות מינית מקרוב משפחה שעליה לא דיברתי עם איש מלבד האקס שלי .
וממש מוזר לי שזה כאילו לא מטריד אותי בכלל ,אני לא חושבת על זה .ואני רואה אותו באירועים משפחתיים ומדברת וצוחקת איתו כאילו הכל כרגיל ולא היו דברים מעולם .
למה אני מתנהגת ככה ?מה לא בסדר איתי ? הרי הוא היה נוגע בי כשהייתי קטנה ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחוף
ד''ר אירנה נתנאל06/05/2010רון שלום,
טיפולי פוריות אכן תהליך לא פשוט פיזית ונפשית, מלווה במתחים ואף יכול להשפיע באופן שלילי על הזוגיות. אם בנוסף את עוברת תקופות לחוצות בתחומים אחרים בחייך יתכן וכדאי לבדוק סדר עדיפויות בדברים שאיתם את מתמודדת ("פרה - פרה").
לגבי התעללות: הדרך שלך להתמודד עם המצב היא להדחיק, להכחיש, להרחיק..... לפעמים, דרכים אלו יכולות להיות יעילות וטובות להתמודדות. לא תמיד צריך "לחפור". יהודים שעברו שוואה הדחיקו את הטראומות רחוק מאוד וזה מה שאיפשר להם להמשיך ולתפקד בחיים היומ יומיים.
בכל אופן, אני מאוד ממליצה לך לפנות לשיחות עם אנשי מקצוע (פסיכולוגית / פסיכותרפיסטית).
תודה על פנייתך לפורום,
בהצלחה בהמשך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)