תענו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי בבקשה
    חווה
    05/05/2010

שלום אני בת17 לפני שנתיים שמעתי את אבי מדבר בגסויות ממש שיחה ארוטית עם גבר ולפי אתרים שהוא גלש בהם גילינו שהוא הומו מאז ההורים שלי נפרדו עוד לפני הם היו פרודים כי הם אף פעם לא הסתדרו תמיד רבו ומאז שגילינו את הוא עזב את הבית המצב הכלכלי שלנו קשה הוא לא מוכן לשלם כלום עלינו המצב שלי בבית רק הולך ומתדרדר ולו לא אכפת מה קורה איתנו אני פשוט משתגעת מזה אני מרגישה שאין לי טעם עוד לחיות אני בשוק שאבא שלי הוא כזה אני לא מרוכזת בלימודים אני כל היום בדיכאון על זה ואני לא היחידה שמושפעת מזה גם אחי מתחיל לעשות שטויות בגלל שהוא לא דואג לו אני פשוט רוצה שזה יפסק בא לי להפסיק את חיי פשוט למות כבר שהכל יעבור בבקשה שמישהו יעזור לי איך להתמודד איתו מה לעשות אני לא יכולה לקבל שכל הבנות יש להן אבא נורמלי ושלי הומו אני פשוט בשוק בא לי למות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תענו לי בבקשה

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה

07/05/2010

לחווה שלום
    מאוד קשה לגלות שההורים הם לא כפי שאנו חושבים. במיוחד קשה להתמודד עם גילוי "סוד" כפי שאת מתארת. אין מה לעשות אלה להתמודד עם המצב. אין טעם לחשוב שהעולם נגמר. את לא הראשונה ולא האחרונה שעוברת את החוויה הקשה הזאת. אני לא מקטין מהקושי אני רק אומר שזה המצב. איך את מקדמת את עצמך ומגשימה את הטוב שבך זו המשימה. חבל שאבא לא מוכן לתמוך בך. לפעמים כאשר הילדים מקבלים את השונות שבהורה יותר כל להורה לחזור למערכת המשפחתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו