שילוב של רסיטל וקסאנקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב של רסיטל וקסאנקס
    אורית
    09/05/2010

אני בתחילת הטיפול ברסיטל ולוקחת כדור קסאנקס בכל פעם שיש לי התקף חרדה(בינתיים יצא לי לקחת כדור אחד כמעט כל יום) כמה זמן ניתן לקחת את הקסאנקס כמניעה להתקפי חרדה עד שהרסיטל יעזור לי לחלוטין ולא להתמכר לכדורים? אני פוחדת שההשפעה הטובה של הקסאנקס תחלוף ברגע שאתרגל לכדור.
    מהי המלצתך? זה השבוע הרביעי שאני נוטלת רסיטל ועדיין אין שיפור משמעותי במצבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב של רסיטל וקסאנקס

הוספת תגובה

• שילוב של רסיטל וקסאנקס

ד''ר אירנה נתנאל
    10/05/2010

שלום לך,

ההשפעה של רסיטל מורגשת במלואה לאחר שבועיים עד 4 שבועות. לאחר 4 שבועות ניתן להפסיק בהדרגה את הקסאנקס. ניטלת התרופות חייבת להיות בפיקוח רפואי, זה ימנע תופעות לא רצויות כגון התמכרות לקסנקס או שימוש לא נכון בתרופה. בנוסף, חשוב לציין כי הדרך היעילה ביותר להתמודד עם חרדות הינה שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). התרפיה תורמת להגברת יעילות התרופות ומזרזת תהליך השיפור במצב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב של רסיטל וקסאנקס

11/05/2010

שלום
    כאשר יש התקפי חרדה משמעותיים אפשר להשתמש בקסנקס תקופות ערוכות יותר. צריך לזכור להפסיקו בהדרגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו