מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון דיסטמי...ברוריה12/05/2010
היי.
אני צעירה בת 21. בזמן האחרון התחלתי להרגיש לא במיטבי מבחינה נפשית..וזאת לא הפעם הראשונה שזה קורה לי, זה קורה בתקופות מסויימות, לא יודעת בידיוק. מרגישה חרדה עמוקה כמעט על כל שטות.
אז נכנסתי לאחד האתרים והתחלתי לברר על דכאונות ולצערי גיליתי שיש לי את כל הסימנים לדיכאון הדיסטמי. ומאז זה עוד יותר מלחיץ אותי, כי אף פעם לא חשבתי שאני חולה בדיכאון כי זה תמיד עבר באיזשהו שלב..אבל גם תמיד חזר, וכל פעם ברמה יותר קשה.
אני כבר כמה ימים מסתובבת עם הדבר הזה ולא טוב לי בכלל, אני מרגישה על הפנים, מרגישה כאילו אני צריכה להתנצל על המצב רוח שלי. אני גם לא מצליחה לישון, הראש מפוצץ מחשבות.
השאלה שלי היא: האם אפשר לטפל בזה באופן עצמאי, כאילו שאני יוכל לטפל בזה איכשהו לבד, מבלי פסיכולוגים,פסכיאטרים וכו..?
מחכה לתשובה, דחוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון דיסטמי
ד''ר אירנה נתנאל12/05/2010ברוריה שלום,
אני מאוד לא ממליצה לעשות אבחנות לבד. כדאי לעשות אבנון מקצועי ומעמיק אצל רפוא פסיכיאטר. הדרך הטובה ביותר לטפל במצב היא שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). במהלך CBT תוכלי ללמוד כלים ומיומנויות של שליטה במצב הרוח בהווה וגם לטווח הארוך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)