ציפרלקס ואסטו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס ואסטו
    דרורה
    18/05/2010

שלום,
    האם ציפרלקס ואסטו הן אותן תרופות - האם הן משפיעות באותו אופן?.מי מהן מומלצת יותר? אם אני לוקחת 20 מ"ג ציפרלקס, ואני מחליטה להחליף לאסטו עלי לקחת גם 20 מ"ג? כיוון שבקופ"ח חסר הציפרלקס, האם אפשר לקחת לסירוגין את שתי התרופות עפ"י הנמצא בקופה? או שאם אני לוקחת אחת מהן עלי להמשיך כל הזמן את אותה תרופה?
    הרבה תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס ואסטו

הוספת תגובה

• ציפרלקס ואסטו

20/05/2010

לדרורה שלום
    תרופות אלו זהות. יש אנשים aמדווחים על שוני בין תרופה לתרופה. כימית הם אותו דבר, כמו אקמול ודקסמול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס ואסטו

דרורה
    21/05/2010

שלום,
    אשמח לתשובה לחלק השני של השאלה שלי מיום 18.5.10
    אם אני לוקחת 20 מ"ג ציפרלקס, ואני מחליטה להחליף לאסטו עלי לקחת גם 20 מ"ג? כיוון שבקופ"ח חסר הציפרלקס, האם אפשר לקחת לסירוגין את שתי התרופות עפ"י הנמצא בקופה? או שאם אני לוקחת אחת מהן עלי להמשיך כל הזמן את אותה תרופה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת ציפרלקס ואסטו לסירוגין

דרורה
    29/05/2010

שלום,
    עדיין לא קבלתי תשובה. אשמח לתשובה. כיוון שבקופ"ח חסר הציפרלקס, האם אפשר לקחת לסירוגין את שתי התרופות עפ"י הנמצא בקופה? או שאם אני לוקחת אחת מהן עלי להמשיך כל הזמן את אותה תרופה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: דרורה

ד''ר אלונה גוברמן
    29/05/2010

לדרורה שלום. ציפרלקס ואסטו -תרופות זהות ואין שום הגיון רפאוי לשלב שתי תרופות ביחד. אפשר לעבור מתרופה לתרופה ביום אחד לאותו מינון
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו