מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס ואסטודרורה18/05/2010
שלום,
האם ציפרלקס ואסטו הן אותן תרופות - האם הן משפיעות באותו אופן?.מי מהן מומלצת יותר? אם אני לוקחת 20 מ"ג ציפרלקס, ואני מחליטה להחליף לאסטו עלי לקחת גם 20 מ"ג? כיוון שבקופ"ח חסר הציפרלקס, האם אפשר לקחת לסירוגין את שתי התרופות עפ"י הנמצא בקופה? או שאם אני לוקחת אחת מהן עלי להמשיך כל הזמן את אותה תרופה?
הרבה תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס ואסטו
20/05/2010לדרורה שלום
תרופות אלו זהות. יש אנשים aמדווחים על שוני בין תרופה לתרופה. כימית הם אותו דבר, כמו אקמול ודקסמול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס ואסטו
דרורה21/05/2010שלום,
אשמח לתשובה לחלק השני של השאלה שלי מיום 18.5.10
אם אני לוקחת 20 מ"ג ציפרלקס, ואני מחליטה להחליף לאסטו עלי לקחת גם 20 מ"ג? כיוון שבקופ"ח חסר הציפרלקס, האם אפשר לקחת לסירוגין את שתי התרופות עפ"י הנמצא בקופה? או שאם אני לוקחת אחת מהן עלי להמשיך כל הזמן את אותה תרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת ציפרלקס ואסטו לסירוגין
דרורה29/05/2010שלום,
עדיין לא קבלתי תשובה. אשמח לתשובה. כיוון שבקופ"ח חסר הציפרלקס, האם אפשר לקחת לסירוגין את שתי התרופות עפ"י הנמצא בקופה? או שאם אני לוקחת אחת מהן עלי להמשיך כל הזמן את אותה תרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: דרורה
ד''ר אלונה גוברמן29/05/2010לדרורה שלום. ציפרלקס ואסטו -תרופות זהות ואין שום הגיון רפאוי לשלב שתי תרופות ביחד. אפשר לעבור מתרופה לתרופה ביום אחד לאותו מינון
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)