ציפרלקס ודיפרסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס ודיפרסון
    שירן
    22/05/2010

אני משתמשת כבר מעל לשנה בציפרלקס כטיפול בחרדות והתקפי חרדה שגרמו לי לסחרחורות.
    אני מעוניינת להפסיק את הטיפול בהדרגה גם בגלל העלייה במשקל וגם כי אני מעדיפה משהן טבעי.

שמעתי על דיפרסון. איך ניתן לבצע את המעבר בין ציפרלקס לדיפרסון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס ודיפרסון

הוספת תגובה

• הודעה של: שירן

ד''ר אלונה גוברמן
    22/05/2010

שלום. בקשר לידפרסון מתנצלת ,אך אינני מומחית בתרופות טבעיות ותוספות מזון .אני ממליצה להתייעץ עם נטורופת.
    בקשר להפסקת ציפרלקס מאוד ממליצה לדבר עם פסיכיאטר שלך. בכל מקרה מפסיקים טיפול בהדרגה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירן!

פרי
    23/05/2010

מהי הסיבה שאת מעונינת להפסיק את הציפרלקס?
    האם היא כי יש לכך תופעות נלוות מסויימות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי אותו דבר בידיוק

מרדכי
    25/05/2010

מכיר היטב את הסחרחורות ואת הנפיחות. תבקשי לעבור לתרופה אחרת אני כבר שנה וחצי עם תרופה בשם "ויפאקס" וזה שונה לגמרי נפיחות ירדה בהדרגה והסחרחורות נעלמו לגמרי עכשיו יש לי כוח לעשות יוגה עם הטלויזיה כל בוקר שעה ללכת מסביב לבלוק שעה לפני השינה או לפנות בוקר חיים אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו