אשמח לעזרה כלשהי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה כלשהי
    אסנת
    23/05/2010

היי. נבדקתי כבר בעבר לבדיקת איידס. המשכתי להיות מודאגת לגבי מחלות מין.
    מכיוון שרציתי בתשובה מהירה הלכתי למרפאה פרטית בתל אביב -מרפאת STD ברחוב בן יהודה-ושילמתי כסף רב עבור הבדיקה
    קראתי באינטרנט שאת המרפאה מנהל ד"ר בכיר מבי"ח קפלן ואת בדיקת הדם עשה לי ד"ר מבי"ח הדסה
    לא הסתכלתי על המחט ומהיכן יצאה-
    קיבלתי תשובות מהם רק על חיידק בשתן. לא משהו מזיק לדבריהם
    בתוצאות הבדיקות שקיבלתי היה רשום רק חיובי או שלילי ללא תוצאות מספריות. היה כתוב על המסמך שהוא מגיע ממעבדות בי"ח קפלן. ללא לוגו . רק דף מדפסת.
    איך אני מרגיעה את עצמי באופן סופי שהכל בסדר עכשיו. איך אני מוודאת שהכל באמת תקין איתי והבדיקות אמינות מבלי לחכות שוב עוד חודשיים לפני שאעשה אותן שוב.(חלילה שלא נדבקתי מאחד המחטים) יש גוף שיכול לתת לי אסמכתא?האם זה שאני קוראת באינטרנט שהנ"ל רופאים בכירים יכול להרגיע אותי באופן סופי?
    בגדול הדבר יצר אצלי פחדים קשים ועצב רב(אני מניחה שחרדה ודכאון לפי הטרמינולוגיה המקצועית)
    בנוסף פיתחתי בעיות רפואיות שיכולים גם להווצר מלחץ אך אותי הם ישר זורקים לפחד מהנורא מכל- איידס. התחלתי טיפול פסיכולוגי אך אני רק בפגישה ה3. חברים (לא הפסיכולוג)ממליצים לי גם לקחת כדורים כי אני לא רגועה ובוכה הרבה. זה מקשה על התאבון והשינה כמובן.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה כלשהי

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    23/05/2010

שני שלום,

הדרך הטובה ביותר להתמודד עם מצבך הינו שילוב של תרופות ופסיכוטרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). התרופות הורידו את רמת החרדה וב CBT תוכלי ללמוד כלים ומיומנויות של שליטה בחרדה בהווה וגם לטווח הארוך. במידה ובעתיד תרצי להוריד את התרופות, הכלים שתרכשי בCBT יאפשרו לך להישאר בשליטה ולמנוע חזרתיות של החרדה העתיד.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אורנה
    23/05/2010

שני, האם ניפגשת עם הרופא מבצע הבדיקה, שיסביר לך דף תשובה?? כדאי! פגישה ב 4 עיניים יכולה לפתור את שאלותייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאורנה ולד"ר אירנה

אסנת
    25/05/2010

נפגשתי איתו.הוא אמר לי שאני יכולה להיות רגועה
    אבל הסתכלתי על הדפים רק בבית וזה רק העלה את חששותי כי אין חותמות או לוגו
    מכיוון שאני במצב מבוהל אני בודקת כרגע כל דבר
    ולא בטוחה אם זה בראש שלי או לא
    שאלה לד"ר אירנה-
    האם טיפול פסיכולוגי רגיל לא יכול להתאים?
    כיצד אני פונה לטיפול PCB האם יש רשימה של פסיכולוגים שמתמחים בנושא?
    האם הטיפול התרופתי הוא ע"י אותו איש מקצוע או בנפרד דרך פסיכאטר
    אודה לתשובתך
    שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה לCBT כמובן :)

אסנת
    25/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו