מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ודאגות רבותדפנה25/05/2010
אני בת 32 מובטלת מזה שנה וחצי.
אני אקדמאית בעלת תואר 2 ובעבר ההיתי קריירסטית מצליחה.
מאז לידת בני אני לא מצליחה לחזור למעגל התעסוקה, אני שולחת המון קורות חיים ולא חוזרים אלי.
קורות החיים שלי טובים ומקצועיים זאת לא נראית לי הבעיה.
מאז ומתמיד ההיתי טפוס דאגן וקצת חרדתי ופחדתי מחושך לאחרונה זה החמיר בצורה קיצונית, אני כל הזמן חשה פחדים ואני דואגת שמשהו רע לא יקרה לי או לבני משפחתי. (נבואה שמגשימה את עצמה :) ) .
בנוסף אני ממש מגבילה את בן זוגי מכייון שאני כל כך מפחדת להישאר לבד בלילה אז אני משתדלת להימנע מכך, על לישון לבד בלילה (בלי בעלי היקר) אין מה לדבר בכלל...
אודה לכם מאוד אם תכוונו אותי לאן לפנות והאם יש אפשרות לעזור לי
נורא לחיות כך כשהראש תמיד בפחדים ומחשבות...
דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דפנה
ד''ר אלונה גוברמן27/05/2010לדפנה שלום.
. מזל טוב להולדת התינוקת!
כדי לתת אבחנה מדויקת נדרשת בחינה מעמיקה של מצבך. דיכאון וחרדות אחרי לידה הינה תופעות שכיחות יחסית אשר דורשות טיפול. נשים רבות מתנסות במצבים דיכאוניים וחרדתיים לאחר הלידה.
אני מאוד ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר בהקדם לאבחון והמלצה על טיפול. את מוזמנת לפנות לאחד המומחים בקליניקה שלנו .
תרגישי טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)