סימבלתא הפסיקה לספק את הסחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבלתא הפסיקה לספק את הסחורה
    הסובל
    30/05/2010

בשנתיים האחרונות לקחתי מידי יום 90 מ"ג סימבלתא והייתי ממש\ חסר דיכאון עד כי חשבתי אפילו אולי להפסיק את נטילת התרופה הפסיכיאטרית. כמובן שבעצת הרופא לא הפסקתי, אך לאחרונה חזרו לי התופעות הדיכאוניות בגדול, כאילו הגוף התרגל כבר לפעולת התרופה וחדל מלהגיב. בעצ ת הרופא הגדלתי את המינון ל120 מ"גיומי ואחכ' אפילו הוספתי 2 כדורי ליתיום לחיזוק. המצב שופר קמעה, אך עדיין אני מרגיש בדיכדוך במשך רוב שעות היום, כעת הוא מציע לי להוסיף וולבוטרין (זייבן) ואני תוהה האם אין זה כבר עירבוב גדול מידיי שיתן לי שלל תופעות לוואי.האם לא כדאי פשוט לעבור לכדור אחר ציפרלקס או פרוזק, אולי השינוי בסוג יעשה את העבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

ליאת
    30/05/2010

מזדהה איתך אבל אל תתיאש
    אני יכולה לנסות להציע דווקא אולי לשקול לעבור לתרופה עדיין במשפחה של SNRI שעוזרת -ויפאקס כי לי היה משהו דומה והתרופה הצילה אותה, היא גם פחות יקרה מסיבלתא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימבלתא הפסיקה לספק את הסחורה

05/06/2010

לשום
    קשה לתת תשובה לאשר אתה שואל מאחר וזה תלוי במצב הקליני שלך. בהחלט כדי לשקול להחליף תרופה כאשר היא מפסיקה לפעול. אפילו אפשר לחשוב לחזור אליה אחרי תקופה ואז בדרך כלל התרופה פועלת שוב. אבל חיזוק על ידי תרופה אחרת גם מקובל. מה שיקבע זה המצב הקליני שלך. עם הוא משמעותי הנטייה היא לתת שילוב של תרופות. אם הוא מצב סביר אפשר לעבור לטיפול בודד אחר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו