מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיהשיר02/06/2010
מאז גיל ההתבגרות אני בדיכאון עמוק וכבד, עם כל החרדות שיש.. אני מפחדת לצאת מהבית, חושבת על עצמי דברים נוראיים, ואין לי תיאבון.. ניסיתי המון דברים. לקחתי תרופות וזה לא עזר, ניסיתי ללכת לסדנאות, להומואופתיים, פסיכולוגים, מטפלי רייקי, מה עוד לא ניסיתי? קשה לי ואני לא רוצה להמשיך כך את חיי. אני מפוררת את החיים שלי במו ידיי. כבר אין לי חברים ואני בודדה מאוד. אבל אין לי האומץ לסיים את חיי ואני לא רוצה לגרום סבל למשפחה שלי. אני פשוט רוצה להיות מאושרת ונורמלית, יש עוד דרכים שאני לא מכירה שיכולים לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין כמה דברים
שיר02/06/2010אני בת 24
(למעשה היה לי רק דבר אחד לציין.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה
ד''ר אירנה נתנאל03/06/2010שיר שלום,
הדיכאון מהווה אתגר משמעותי עבור הסובלים ממנו והמטפלים בו. חלק מהחולים אינם מגיבים במידה מספקת לטיפול הראשוני וחלק לא מבוטל מהם אינם מתמידים בנטילת התרופות. בעיית חוסר ההיענות לטיפול מורכבת ולעיתים גורמת להישנות המחלה ולחוסר תגובה לטיפול התרופתי החוזר.
הדרך יעילה ביותר להתמודד עם מצבך זה שילוב של טיפול תרופתי ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT).
CBT הינו טיפול קצר וממוקד, הוא שיטת טיפול המבוססת על ההנחה שדפוסי חשיבה משפיעים על ההרגשה ועל ההתנהגות. הטיפול מתמקד בזיהוי דפוסי החשיבה הלקויים והקניית דפוסים סתגלניים במקומם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא
שיר10/06/2010מתכוונת ליטול תרופות אנטי דיכאוניות שוב, בחיים.
לא מעוניינת להרעיל את הגוף בכל מניי כימיקלים מיותרים שיזיקו לגוף שלי לטווח הארוך יותר.
אם אתם מכירים טיפולים מיוחדים\טבעיים אשמח לשמוע הצעות.
אני גם לא מעוניינת לשמוע הרצאות על איך לחשוב כי איך לחשוב אני כבר יודעת, העניין הוא איך לשלוט במחשבות ולהתחיל להאמין במשהו אחר בשונה ממה שהתרגלתי אליו כל החיים. זו עבודה עצמית קשה והטיפול שציינת מדבר על המובן מאליו ולכן גם הוא מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)