יש לי בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה
    שיר
    02/06/2010

מאז גיל ההתבגרות אני בדיכאון עמוק וכבד, עם כל החרדות שיש.. אני מפחדת לצאת מהבית, חושבת על עצמי דברים נוראיים, ואין לי תיאבון.. ניסיתי המון דברים. לקחתי תרופות וזה לא עזר, ניסיתי ללכת לסדנאות, להומואופתיים, פסיכולוגים, מטפלי רייקי, מה עוד לא ניסיתי? קשה לי ואני לא רוצה להמשיך כך את חיי. אני מפוררת את החיים שלי במו ידיי. כבר אין לי חברים ואני בודדה מאוד. אבל אין לי האומץ לסיים את חיי ואני לא רוצה לגרום סבל למשפחה שלי. אני פשוט רוצה להיות מאושרת ונורמלית, יש עוד דרכים שאני לא מכירה שיכולים לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין כמה דברים

שיר
    02/06/2010

אני בת 24
    (למעשה היה לי רק דבר אחד לציין.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה

ד''ר אירנה נתנאל
    03/06/2010

שיר שלום,

הדיכאון מהווה אתגר משמעותי עבור הסובלים ממנו והמטפלים בו. חלק מהחולים אינם מגיבים במידה מספקת לטיפול הראשוני וחלק לא מבוטל מהם אינם מתמידים בנטילת התרופות. בעיית חוסר ההיענות לטיפול מורכבת ולעיתים גורמת להישנות המחלה ולחוסר תגובה לטיפול התרופתי החוזר.

הדרך יעילה ביותר להתמודד עם מצבך זה שילוב של טיפול תרופתי ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT).
    CBT הינו טיפול קצר וממוקד, הוא שיטת טיפול המבוססת על ההנחה שדפוסי חשיבה משפיעים על ההרגשה ועל ההתנהגות. הטיפול מתמקד בזיהוי דפוסי החשיבה הלקויים והקניית דפוסים סתגלניים במקומם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא

שיר
    10/06/2010

מתכוונת ליטול תרופות אנטי דיכאוניות שוב, בחיים.
    לא מעוניינת להרעיל את הגוף בכל מניי כימיקלים מיותרים שיזיקו לגוף שלי לטווח הארוך יותר.
    אם אתם מכירים טיפולים מיוחדים\טבעיים אשמח לשמוע הצעות.

אני גם לא מעוניינת לשמוע הרצאות על איך לחשוב כי איך לחשוב אני כבר יודעת, העניין הוא איך לשלוט במחשבות ולהתחיל להאמין במשהו אחר בשונה ממה שהתרגלתי אליו כל החיים. זו עבודה עצמית קשה והטיפול שציינת מדבר על המובן מאליו ולכן גם הוא מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו