מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב בעייתי..צריכה את חוות דעתכםאני04/06/2010
חברתי מוצלחת מוכשרת נאה מאוד - ומקובלת על החברים - יש לה אופי תקיף ומעניין
אף אחד לא היה מאמין את מה שאני יודעת ועוברת איתה שכשאנחנו מדברות היא - עם רגשי נחיתות וכמה שאני מדברת איתה היא נהנית רק מהדיבורים העמוקים האלה ... אלה שרוצים את חברתה - היא כביכול מתנשאת עליהם אח"כ מפסידה ומתחרטת על זה
פעם היא אוהבת חברה צוחקת משתוללת ופעם נימאס לה מכולם או שהיא מרגישה הרבה פעמים שנימאס לכולם ממנה - זה נורמאלי? יש לה מודעות עצומה לעצמה - ושכל בריא כזה..אבל מלא פעמים היא מעדיפה להסתגר שלא יראו אותה כי היא לא "יפה" לא מאופרת אסור שיראו אותה או שהיא מרגישה שהיא לא נראית טוב .זה מוריד לה את המצב רוח או מרגישה לא מספיק "טובה" ואז היא לא יוצאת מהבית ולא מוציאה את האף שלה .
האם זהו מצב שכדורי "אסטו" נגד דיכאון וחרדה כללית יכולים לפתור?? אשמח לשמוע דעתכם בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת
ד''ר אירנה נתנאל16/06/2010שלום לך,
על מנת להבין ממה סובלת חברתך והאם אסטו מתאים לה נדרש אבחון מקצועי ומעמיק. לצערי, לא ניתן לחוות דעת בעניין זה דרך הפורום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט חבל
אני18/06/2010חבל שהפורום הזה לא מספק מענה רציני לשאלות ולצורך של אנשים..נעזרתי מס' פעמים באגפים השונים של הפורום של BEOK והתגובות שקיבלתי ממפעילי האגף היו תגובות מפורטות, תגובות שהקדישו להן מחשבה ושנכתבו בכובד ראש, ובעיקר תגובות מספקות!! התגובות שמפעילי הפורום העניקו לי ולאנשים אחרים השאירו אותי מלאת הערכה ואסירת תודה !
אבל כאן..במיוחד באגף שנושאו הוא ענייני הנפש, ומגיעים לכאן אנשים שמחכים לסיוע ממכם - אנשים שמפרטים את המצב בפניכם, חלקם היו אצל גורמים מקצועיים (כמוני) וחלקם לא, ורוצים לקבל את חוות דעתכם!
חבל שדווקא כאן לא מתקבלת תשובה רצינית מהאנשים המנהלים כאן את הפורום, וחבל שאתם מותירים את האנשים באותו מצב בו הם הגיעו לכאן..עם אותן שאלות ..כי בעצם 90% (אם לא יותר) מהתגובות שלכן אומרות בשורה האחרונה "לך לפסיכולוג" - ואני בטוחה שהאנשים שמגיעים לכתוב בפורום הזה יודעים שהאופציה הזאת קיימת, ובחרו להשתמש באופציה הזאת של הפורום! ובעצם נוצר מצב שהפורום הזה במקום לסייע לאנשים הצריכים עזרה נפשית, שלדעתי הוא התחום הכי עדין ורגיש מבין שאר הפורומים הרפואיים, מביא את האנשים הפונים למצב של חוסר אונים...
אני יותר לא אחפש סיוע בפורום הזה, אבל אולי אם תפנימו את הנאמר כאן תוכלו באמת לסייע בעתיד לאנשים אחרים הזקוקים לעזרתכם .. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט חבל
ד''ר אירנה נתנאל20/06/2010פורום הוא המקום להתייעץ בנושא דיכאון, חרדה, הוא המקום לשאול על מחלת הדיכאון / חרדה. שאלות על סוגי ההפרעות, על הטיפול בו ועל דרכי התמודדות הסובל ומשפחתו עם המחלה.
אנחנו פה כדי להשיב על שאלותיכם, לעזור לכם להבין, לקבל מידע ולכוון.
חשוב להבהיר כי הפורום הוא לא תחליף לטיפול, לא ניתן לאבחן דרך הפורום, לא ניתן להמליץ על תרופה כי התאמת התרופה הינו עניין אינדיבידואלי, זה לא מקופ לקבלת חוות דעת שניה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)