מקולל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקולל
    רועי
    06/06/2010

שלום אני תלמיד בתיכון יהמצב החברתי שלי מעולה תמיד אומרים לי שאני מקסים וחכם ובאמת שבסך הכל טוב לי - זה מבחוץ.
    הם לא יודעים שאני פדופיל.
    כבר ביסודי נמשכתי לבנים בגלי אבל ככל שגדלתי הבנתי שאני עדיין אוהב את אותו הדבר כשהייתי קטן.
    אני שומר את זה בסוד ואני מבין שזה לא בריא פניתי לאתר "דלת פתוחה" ולא קיבלתי תשובה חזרה.
    אני כמעט בטוח שאמא שלי יודעת ואני והיא חיים כאילו שאני סטריט ומדברת איתי עוד על בנות.
    אני בדיקאון בגלל החיים המעוותים שלי ומהבדידות שיש לי לפעמיםת כמו שאמרתי יש לי חיי חברה טובים וזה עוזר אבל עדיין יש מקרים כמו שקרה 5 דקות לפני שאני כותב את זהת שראיתי איזה סדרה שבה הזכירו פדופיל זה לא פעם ראשונה ואיך שזה קורה אני ישר נחנס לפאניקה עם עצמי - רואים את זה - וישר אני מנסה לברוח למקום אחר.
    אני צריך חבר טוב שידבר איתי או ייעץ לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקולל

הוספת תגובה

• הודעה של: רועי

ד''ר אלונה גוברמן
    07/06/2010

שלום. אני חייבת להתנצל ,אבל בפורום הזה לא נוכל להתייחס לשאלות שלך. אנו עובדים רק עם מבוגרים. עליך לפנות לפורום של מתבגרים. אני מקווה שתקבל מענה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו