דכאון קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון קשה
    דפנוש
    16/06/2010

שלום,אני בת 19 וסובלת למעלה מחצי שנה מדכאון קשה. עוברות בי לא פעם מחשבות על התאבדות ואף ניסיתי פעמיים לבצע ת זממי אך המינון של הכדורים היה נמוך מלכתחילה.
    עברתי משבר נפשי לפני שנה ואף אחד לא תומך בי. הוריי לא שם בשבילי,לא מתענינים,לא דואגים.
    אחיי משפילים אותי ומקללים וזה מאיץ את הרצון למות כי אז אני מגיעה למסקנה שאני יצור בזוי.
    אני רוצה מאד למות כי אני חסרת תקוה ונמאס לי מההשפלות של משפחתי ומהתחושה שהם מעבירים אלי.
    אך אני פוחדת מהמוות אחרת כבר הייתי מתה.
    האם יש פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון קשה

הוספת תגובה

• שלום דפנוש

סהר תמיכה
    16/06/2010

נשמע שאת מרגישה מדוכאת כבר כל כך הרבה זמן... ושהמשפחה שלך במקום לתמוך ולעזור לך להתגבר על המשבר רק זורקים עוד עצים למדורת הכאב שלך... לפעמים נראה לך שהמוות הוא הפתרון היחיד, ורק הפחד ממוות עוצר אותך מלהצליח להתאבד.
    אני מקווה שתקבלי תשובות מועילות בפורום, ורציתי להציע לך מקום נוסף שבו אולי תוכלי לקבל תמיכה ואוזן קשבת שחסרים לך כל כך. מדובר בסה"ר- סיוע והקשבה ברשת. באתר שלנו בנוסף לפורומים אפשר גם לדבר בצ'ט בשעות הערב באווירה חמה ולא שיפוטית ואולי אולי זה יביא קצת הקלה.
    אנחנו כאן אם תרצי
    מתנדבת סה"ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון קשה

ד''ר אירנה נתנאל
    20/06/2010

שלום לך,

צר לי מאוד על הסבל שאת עוברת. הפיתרון הוא שילוב של שיחות (פסיכותרפיה) עם איש מקצוע שיוכל לכוון, לתמוך, לעזור וכו' ותרופות נוגדות דיכאון.
    לא להתייאש, טיפול נכון יכול לשפר את המצב.

חזקי ואמצי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו