מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאון קשהדפנוש16/06/2010
שלום,אני בת 19 וסובלת למעלה מחצי שנה מדכאון קשה. עוברות בי לא פעם מחשבות על התאבדות ואף ניסיתי פעמיים לבצע ת זממי אך המינון של הכדורים היה נמוך מלכתחילה.
עברתי משבר נפשי לפני שנה ואף אחד לא תומך בי. הוריי לא שם בשבילי,לא מתענינים,לא דואגים.
אחיי משפילים אותי ומקללים וזה מאיץ את הרצון למות כי אז אני מגיעה למסקנה שאני יצור בזוי.
אני רוצה מאד למות כי אני חסרת תקוה ונמאס לי מההשפלות של משפחתי ומהתחושה שהם מעבירים אלי.
אך אני פוחדת מהמוות אחרת כבר הייתי מתה.
האם יש פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דפנוש
סהר תמיכה16/06/2010נשמע שאת מרגישה מדוכאת כבר כל כך הרבה זמן... ושהמשפחה שלך במקום לתמוך ולעזור לך להתגבר על המשבר רק זורקים עוד עצים למדורת הכאב שלך... לפעמים נראה לך שהמוות הוא הפתרון היחיד, ורק הפחד ממוות עוצר אותך מלהצליח להתאבד.
אני מקווה שתקבלי תשובות מועילות בפורום, ורציתי להציע לך מקום נוסף שבו אולי תוכלי לקבל תמיכה ואוזן קשבת שחסרים לך כל כך. מדובר בסה"ר- סיוע והקשבה ברשת. באתר שלנו בנוסף לפורומים אפשר גם לדבר בצ'ט בשעות הערב באווירה חמה ולא שיפוטית ואולי אולי זה יביא קצת הקלה.
אנחנו כאן אם תרצי
מתנדבת סה"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון קשה
ד''ר אירנה נתנאל20/06/2010שלום לך,
צר לי מאוד על הסבל שאת עוברת. הפיתרון הוא שילוב של שיחות (פסיכותרפיה) עם איש מקצוע שיוכל לכוון, לתמוך, לעזור וכו' ותרופות נוגדות דיכאון.
לא להתייאש, טיפול נכון יכול לשפר את המצב.
חזקי ואמצי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)