מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אניייייינטע20/06/2010
אני בת 28...
אני בדיכאוןןן
לא רוצה לעשות כלום
לא עובדת כבר שלושה שבועות מבחירה (עדיין מחכים לי שאני אבוא)
כל היום בוכה!!!
מתלוננת!!!!
סובלת!!!
רבה עם כולם סביבי!!!
בולמוסים והקאות!!!!-5 פעמים ביום ויותר (סובלת מהפרעת אכילה)
אני במצב של ייאוששששש
צריכה הלוואה של 30,000 ש"ח כדי לאזן את עצמי ולא מצליחה להשיג וזה ממוטט אותי פשוט מכניס אותי למצב הזה שאני נמצאת בו כבר 3 שבועות!!!!
אם אני אקבל את ההלוואה הזאת אני אתאזן קצת ויהיה לי יותר קל כל חודש ואני אצליח לצאת מהבית של ההורים-מה שגורם לי להיות עוד יותר חולה כי כולם גרים כאן (יש עוד שתי דירות בחצר אח אחד גר שם עם גיסתי השטן ושני הילדים ועוד אח בדירה אחרת עם אשתו)
בא לי למותתתתתתת אני מגיעה למצב שאין לי למה לחיותתתתתתתת
אני לא אתאבד או משהו כזה...אבל כן אני מבקשת מאלוהים כל יום שייקח אותי מהעולם הזהההההה
זה לא עוזר!!!
מה עושים???????????????
איך יוצאים מהמצב הזה??????????
איך מתגברים על מצבים כאלה בלי להיכנס לייאוש!!!!!!!
אין לי כוחות אפילו ללכת לטיפוללללללל פשוט אין לי כוח לצאת מהביתתתתתת
כל היום במחשב!!!! במיטה בחדר!!!!!!!!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של:
ד''ר אלונה גוברמן22/06/2010לנטה שלום. מתיאורך די מבולבל אך כניראה מבטה את מצבך הנפשי ואת את מצוקתך . ברור שהמצב הוא די מורכב ולכן במקום להשאר ביאוש עליך לפנות בהקדם לפסיכיאטר אשר אחרי איבחון והארכת את כל הגורמים המביעים לפגיעה ליכולת התפקוד אשקול שילוב של טיפול תרופתי (במידת הצורך) ותרפיה קוגניטיבית התנהגותית אשר לדעתי יכול לשפר את מצבך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נטע22/06/2010תודה על התגובה...
אני רוצה ללכת לפסיכיאטר אבל הם שולחים אותי כל הזמן לפסיכיאטר של ה.אכילה ואני ממש לא מעוניינת להיות מטופלת שוב בהפרעות אכילה,אלא,רוצה לטפל בדיכאון שלי ובלחץ ולא בהפרעת אכילה...
כרגע אני בקשר עם קואצ'רית שזה עוזר לי הרבה יותר מהטיפול שהייתי בו בהפרעת אכילה...מקווה שזה יעזור!!!
אני יודעת שאני צריכה טיפול תרופתי ורוצה להיפגש עם פסיכיטאר אבל לא במחלקה להפרעת אכילה!!!
את יכולה להמליץ לי על מישהו-אין לי הרבה כסף כרגע!!!
תודה
נטע
את יכולה להמליץ לי על פסיכיאטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של:
ד''ר אלונה גוברמן22/06/2010שלום. את יכולה לפנות לתחנה או מרפאת לבריאות הנפש באזור מגוריך או לפסיכיאטר בקופת חולים -טיפולים בחינם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)