בנוגע לאיסטו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע לאיסטו
    אני
    21/06/2010

לאיזה צורך האיסטו מיועד? מה השינוי שהוא אמור לגרום לו? למה מצפים בעצם?
    והאם יש לו תופעות לוואי? כמו הזעה מוגברת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוגע לאיסטו

הוספת תגובה

• בנוגע לאיסטו

ד''ר אירנה נתנאל
    21/06/2010

אסטו, מיועדת לטיפול בדיכאון ובהפרעות חרדה. היא שייכת למשפחת חוסמי ספיגה חוזרת של סרוטונין (SSRI), ומעלה את כמות הסרוטונין במוח. תופעות לוואי אפשריות כוללות: בחילה, יובש בפה, קשיי שינה, עייפות, הזעה מרובה וקשיים בתפקוד המיני. תופעות אלו הן בדרך-כלל קלות וחלקן חולפות בהמשך השימוש. הזעה מוגברת הינה תופעת לוואי שכיחה של אסטו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    22/06/2010

אם אני סובלת מתופעות הלווי של ההפרעות בשינה (חלומות הזויים ללא הפסקה, ושינה שלא מספקת..קמה מותשת ) והזעה מוגברת מאוד.. ואני כבר כמעט חודשיים עם הכדורים..האם כדאי לשקול מעבר לכדור אחר?? יכול להיות שהאיסטו לא מתאים לי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך 2

אני
    22/06/2010

והאם רסיטל עדיף על איסטו? ומהו בדיוק הרסיטל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך 2

ד''ר אירנה נתנאל
    22/06/2010

אומנם רסיטל ואסטו שייכות לאותה קבוצה של SSRI הם בכול זאת שונות. ההשפעה החיובית של אסתו מורגשת יותר מהר ולפעמים יש לה פחות תופעות לוואי. יחד עם זאת חשוב להבהיר ששתי התרופות מצויינות והתאמת התרופה נעשית באופן מאוד אישי על סמך התרשמות הרופא. כל אדם יכול להגיב אחרת על אותה התרופה. לאחד רסיטל עוזר יותר ולשני אסטו. אין דרך לדעת מראש מה יותר טוב. נסו קודם כל להיצמד להמלצות הרופא, במידה ובנך לא ירגיש הטבה עם רסיטל אז יהיה אפשר להתיעץ עם הרופא ולנסות תרופה אחרת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    23/06/2010

אז בעצם הרסיטל והאיסטו הם על אותו משקל?

ואם בעקבות הטיפול באיסטו אני סובלת מתופעות הלווי של ההפרעות בשינה (חלומות הזויים ללא הפסקה, ושינה שלא מספקת..קמה מותשת ) והזעה מוגברת מאוד.. ואני כבר כמעט חודשיים עם הכדורים..האם כדאי לשקול מעבר לכדור אחר?? יכול להיות שהאיסטו לא מתאים לי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו