מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנוגע לאיסטואני21/06/2010
לאיזה צורך האיסטו מיועד? מה השינוי שהוא אמור לגרום לו? למה מצפים בעצם?
והאם יש לו תופעות לוואי? כמו הזעה מוגברת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לאיסטו
ד''ר אירנה נתנאל21/06/2010אסטו, מיועדת לטיפול בדיכאון ובהפרעות חרדה. היא שייכת למשפחת חוסמי ספיגה חוזרת של סרוטונין (SSRI), ומעלה את כמות הסרוטונין במוח. תופעות לוואי אפשריות כוללות: בחילה, יובש בפה, קשיי שינה, עייפות, הזעה מרובה וקשיים בתפקוד המיני. תופעות אלו הן בדרך-כלל קלות וחלקן חולפות בהמשך השימוש. הזעה מוגברת הינה תופעת לוואי שכיחה של אסטו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני22/06/2010אם אני סובלת מתופעות הלווי של ההפרעות בשינה (חלומות הזויים ללא הפסקה, ושינה שלא מספקת..קמה מותשת ) והזעה מוגברת מאוד.. ואני כבר כמעט חודשיים עם הכדורים..האם כדאי לשקול מעבר לכדור אחר?? יכול להיות שהאיסטו לא מתאים לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך 2
אני22/06/2010והאם רסיטל עדיף על איסטו? ומהו בדיוק הרסיטל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך 2
ד''ר אירנה נתנאל22/06/2010אומנם רסיטל ואסטו שייכות לאותה קבוצה של SSRI הם בכול זאת שונות. ההשפעה החיובית של אסתו מורגשת יותר מהר ולפעמים יש לה פחות תופעות לוואי. יחד עם זאת חשוב להבהיר ששתי התרופות מצויינות והתאמת התרופה נעשית באופן מאוד אישי על סמך התרשמות הרופא. כל אדם יכול להגיב אחרת על אותה התרופה. לאחד רסיטל עוזר יותר ולשני אסטו. אין דרך לדעת מראש מה יותר טוב. נסו קודם כל להיצמד להמלצות הרופא, במידה ובנך לא ירגיש הטבה עם רסיטל אז יהיה אפשר להתיעץ עם הרופא ולנסות תרופה אחרת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני23/06/2010אז בעצם הרסיטל והאיסטו הם על אותו משקל?
ואם בעקבות הטיפול באיסטו אני סובלת מתופעות הלווי של ההפרעות בשינה (חלומות הזויים ללא הפסקה, ושינה שלא מספקת..קמה מותשת ) והזעה מוגברת מאוד.. ואני כבר כמעט חודשיים עם הכדורים..האם כדאי לשקול מעבר לכדור אחר?? יכול להיות שהאיסטו לא מתאים לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)