מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רוצה למות תזרו לי מהר!!!שם בדוי בן 1504/11/2007
אני רוצה למות רע לי אני לא יכול לסבול אתה מציאות החיים אני בדכאון,היום יום ההולדת שלי זה יום ההולדת הכי עצוב שהיה לי אני לא יודע למה אני כל הזמן עצוב אני רוצה לאתבד נמאס לי אני לא אוכל כבר כל הזמן יש לי חוסר חשק אף אחד לא מבין אותי ואם אני ימות לא יהיה לאף אחד אחפת ממני אני חייב שיעזרו לי אם לא תראו בחדשות ילד בן 15 איתבאד אני לא יודע מה לעשות!!!!
עזרה!!!! הצילו!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום הולדת שמח
לורן04/11/2007שלום לך,
אני לא מכירה אותך, אני לא סובלת מבעיות דיכאון, אבל אני מכירה אנשים שכן.
אני מבינה ללבך, כי גם אני הרגשתי כך לפעמים כשהיתי בגילך....
מאוד קשה לפעמים לחוש בבדידות, כשאתה חושב שאף אחד לא מבין אותך, שאף אחד לא אוהב אותך באמת, ושבעצם אם תלך זה לא יפריע לאף אחד.
אבל, כל המחשבות האלו מראות, שיש בתוכך איש רגיש, האוהב אנשים והרוצה להרגיש שייך ונאהב...
וזה עוד יקרה, ל תאבד תקווה, אתה עוד צעיר, אתה עוד תרגיש בחייך עוד הרבה פעמים עצוב ומדוכא, אבל יחד עם זאת עוד תרגיש המון פעמים אושר עילאי.
תרגיש את זה כשתאהב בפעם הראשונה והשניה והשלישית בחייך...תרגיש את זה כשתטייל במקומות קסומים או שתלמד דברים מעניינים.
ולכן, מנסיון... אל תתיאש ובטח שאל תעשה שטויות.
חוץ מזה, תמיד ימי הולדת הם דברים מדכאים ביותר, גם אני נכנסת לדכאון בימי הולדת, אז אל תחשוןב על זה. תראה סרט, תנסה לעשות משהו שעושה לך כיף...ותראה שזה יעבור.
ואם המצב יותר חמור, תפנה לטיפול. זה לא בושה וזה אף יכול לעשות אותך לאדם הרבה יותר מאושר...
אז שיהיה לך יום הולדת שמח!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מרגישה בדיוק כמוך אני בת 15
חן07/03/2008ובמאי השנה אני יהיה בת 16 ואני מרגישה בדיוק מה שאתה מרגיש ואני מבינה אותך גם אני רוצה להתאבד אבל אין לי אומץ למרות שרע לי בחיים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל04/11/2007שלום לך,
אני מציעה לך לגשת לטיפול דחוף. תפנה לקופת חולים ותקבע פגישה אצל הפסיכיאטר של הקופה. האם יש לך מישהו קרוב שאיתו אתה יכול לדבר על מה שאתה מרגיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה למות תזרו לי מהר!!!
04/11/2007האם דיברת עם משהו? סיפרת להורים עד כמה קשה לך?. על תתבודד, אין דבר יותר גרוע מזה. האם פנית לעזרה טיפולית פסיכולוגית? של רב? של מורה?
לכתוב בפורום זה צעד ראשון, תמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)