אני מצטערת שלא יוכלתי ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מצטערת שלא יוכלתי ...
    מת למות
    04/11/2007

ערב טוב ,

אני ממש מצטערת לא יוכלתי לחכות עד מחר , סליחה ...

אני בשום אופן ופנים לא הולכת להתחרט על ההחלטה שלי –שכנראה תהיה היום ! –

ללכת סוף סוף מהעולם האכזר הזה - !

באמת , וברגע שאני עומדת ל... על מה אני צריכה לחשוב ?! מה היו בכלל שווים כל ה- 24 שנות הללו שבהם "חייתי" ?!

וכמובן התשובה תהייה כלום , כן כלום ... רק הייתי סובלות וסובלת עד אינסוף , צועקת ואף אחד לא שומע אותי ! בוכה ושום דמעה לא יורדת , ... הכל בחיי מזויף ... אז בשביל מה "לחיות" ?! בגלל זה ?!!! לא נראה לי שיש משהו שווה ?!

יום טוב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מצטערת שלא יוכלתי ...

הוספת תגובה

• אני מצטערת שלא יוכלתי ...

04/11/2007

אינני יודע האם מה שכתבת הוא באמת מכתב פרידה, משהו מאוד כועס, או דבר אחר. קשה לתת התייחסות אישית בפורום פתוח אך אנסה לפחות להגיד מספר דברים. רצון למות יכול להופיע כחלק ממצב דיכאוני עמוק, כחלק מתסכול עמוק מהחיים או כתגובה להתפתחות מורכבת-אונס, עזובה רגשית קשה, התעללות ,ועוד. לפעמים האדם מאמין שהגיע לסוף ושאין יותר. האם זה נכון? האם בטוח שניסית את כל האפשרויות? האם באמת אף אחד לא מבין או לא יכול לעזור? האמת שלמרות שלפעמים הכול נראה שחור וחסר תיקווה תמיד יש פתח לאור שיכול לשנות דברים. תמשיך לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו