רוצה להיתאבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להיתאבד
    טל חדד
    05/11/2007

אני בן 25 והייתה לי חברה במשך שנה שסבלתי מאו ד מימנה אבל אהבתי אותה מאוד ואז ליפניי חודש הכרתי מישהי חדשה ואין לי מושג איך פתאום ירדו לי ככה הרגשות לבחורה שאהבתי כל כך אבל היא לא ותרה ורדפה אחריי ומידיי פעם הלכתי אליה בחודש הזה והיא היתה מוכנה לעשות הכל בשבילי רק שאחזור אליה אבל הייתי לא רציתי והייתי שמח שיצאתי מהקשר הזה ופתאום ליפניי שלושה ימים הלכתי אליה ובשנייה חזרו לי כל הרגשות ואפילו עוד יותר מימה שהיה לי ליפניי זה וכשביקשתי לחזור אליה היא ברגע הישתנתה והפכה ליהיות לקרח והשפילה אותי וכניראה שהכל היה הצגה שהיא רדפה אחריי רק בכדיי שאחזור לאהוב אותה והיא תוכל לינקום בי היא תיכננה את זה הייטב כרגע אני במצב קשה ביותר יש לי כאביי תופת בחזה וכל הגוף שלי חלש אני יומיים לא ישן ולא מפסיק ליבכות אני מיתקשה לינשום וכל שנייה בישבילי זה גהנום שלחתי לה הודעות כל הלילה ואין שום תגובה היא נהפכה לאדם אחר אני מיתחנן לעזרה אני סובל וחייב אותה ואני מפחד שאני לא יעשה שטויות אבל עם הסבל הזה אני לא מסוגל להמשיך אני מרגיש שאני ניגמר מרגע לרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להיתאבד

הוספת תגובה

• רוצה להיתאבד

ד''ר אירנה נתנאל
    05/11/2007

שלום לך,

הייתי מציעה לך לעשות סדר ברגשות שלך, להבין את מי אתה רוצה ולמה?למה סבלת מהחברה במשך שנה ועדיין אהבת אותה והיית איתה?למה אם יש לך חברה הכרת בחורה אחרת?למה עכשיו כשהיא לא מעוניינת בך אתה דווקא רוצה אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או שפשוט תהיה חכם יותר

טל י'
    10/11/2007

מה זה בעצם רגש ?
    אתה יכול להחליט שזהו ופשוט זהו
    הגיוני שאדם אחד יהיה בדיכאון מאדם אחר?
    איפה נברא דבר כזה?
    זו המצאה שלנו , בני האדם המטומטמים !

קח את עצמך בידיים
    שניכם בני אדם היא לא חזקה ממך והיא לא יותר ממך אז למה שתתבאס בגללה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

מורן
    20/11/2007

אני מבינ ה את צערך אבל תדע שמה שאתה מרגיש כעת הוא זמני וחולף בדיוק כמו השינויים הרגשיים שהיו לך. תשתדל להימנע מרגשות שליליים, אתה בחור צעיר וחבל להרוס את הבריאות ואת החיים בגלל אף אחד ושום דבר. אם היא לא מקבלת אותך חזרה ההפסד כולו שלה, ובסופו של דבר הכל לטובה! צער ואכזבות קורים בחיים לכולם וצריך תמיד לקוות ולהתגבר ולהמשיך הלאה.. אני בטוחה שיש אנשים קרובים שאתה יקר להם מאוד ואני בטוחה שמצבך ישתפר והחיים יחייכו אליך שוב.
    ממורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו