היי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי!
    shlomyyyyy
    04/07/2010

יש לי בעיית חרדות וקשב וריכוז ודיכאון קל וכל כדור משפיע לי על השינה

והריכוז וזה מאוד מפריע לי ואני לא מצליח להתרכז מוחית רק בחלק מהמקרים

שהשינה שלי ממש טובה ואז גם רק עם רילטןי או קונצרטה מצליח לתפקד אבל

קצת.בבקשה אם מישהו יש לו משהו כמו רגיעון שעוזר לשינה ומרגיעה

לחצים או מתחים וטבעי(שלא משפיע על הריכוז במוח כתוצאה משינה לא

מושלמת בבקשה שיגיד לי.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי!

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה

ציפרלקס
    04/07/2010

טרם קיבלתי תשובה. אשמח אם אוכל לקבל בהקדם. הרופאה שלי נסעה לחופש ומכל כיוון אני שומעת הנחייה אחרת. איני יודעת מה לעשות. האם ציפרלקס 10 הוא תחליף שווה לרסיטל 20? אני לראשונה בחיי בטיפול תרופתי אשר התחלתי אותו ביום שישי האחרון, כלומר 3 ימים ובגלל שהרופאה בחופש ואין לי כל כך את מי לשאול, אני נוטלת כדור שלם בבוקר. מקריאה בפורום אני מבינה שבדרך כלל מתחילים עם מינון קטן יותר כלומר חצי כדור.. האם גרמתי לעצמי נזק בכך שהתחלתי עם כדור שלם? האם להמשיך עם כדור שלם היות וכך כבר התחלתי או לרדת לחצי כדור מעתה והלאה ולעלות בהדרגה? ובכלל, מעניין אותי מאוד באופן כללי מדוע מתחילים טיפול באופן הדרגתי בנוגע למינון. מה מנסים למנוע על ידי כך? ומה קורה אם לא מתחילים בהדרגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון וחרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    05/07/2010

שלום לך,

טיפול קוגניטיבי - התנהגותי (CBT) יכול מאוד לעזור לך בהתמודדות עם דיכאון / חרדה. CBT הינו טיפול קצר, ממוקד ומאוד יעיל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו