מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלוסטרופוביהשקד05/07/2010
שלום אני בת 22 סובלת ממקומות סגורים. זה לא שאני מרגישה שהחדר נסגר עליי אני פשוט נלחצת מזה שאין חלון או דרך יציאה לאויר.להיות כלואה.. ואז אין לי אויר וחם לי, והאוזנים נסתמות לי ואני נכנסת לפאניקה.
בעוד חודש אני טסה לתאילנד טיסה של 11 שעות ואני יודעת שאחטוף פאניקה בדקה שהוא יסגור את הדלתות. להיות כלואה 11 שעות בתוך הצינור הזה.
שמעתי שיש כדור או טיפות שיכולות להרגיע או להרדים. אני מעדיפה משהו טבעי ולא משהו שיזיק לי לגוף כמה שפחות תופעות לוואי.. אני עדין רק בת 22 ושוקלת 45 וכדור עם מינון גבוה יכול ממש להזיק לי.
האם יש משהו שיכול לעזור לי?
תודה
שקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוסטרופוביה
ד''ר אירנה נתנאל06/07/2010שקד שלום,
תרופות הרגעה לשימוש חד פעמי מהסוג של קלונקם, קסנקס וכו' יכולות לעזור לך לעבור את הטיסה. לא חייב פסיכיאטר גם רופא משפחה יכול לתת מרשם. בנוסף, ניתן ללמוד תרגילי הרפיה של נשימות, שרירים, דמיון מודרך הם יכולים לעזור להירגע ו/או להירדם במהלך הטיסה.
טיסה נעימה ותיהיני בתאילנד!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)