איזה תופעות לוואי יש לרסיטל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה תופעות לוואי יש לרסיטל?
    אלי
    11/07/2010

לפני כשבועיים הובחנתי ע"י הפסיכאטר כסובל מהתקפי חרדה, לאחר שבועות של כאבי ראש ובחילות וסיבובים אצל רופאים.
    הרופא אמר לי לקחת בהדרגה התחלתי ברבע אח"כ חצי, מלפני יומיים אני על כדור שלם,
    האם נורמלי שהבחילות עדיין קיימות ולפעמים בצורה נוראית, מדי פעם יותר טוב , כל התופעות תמיד מתחילות על הבוקר, בחילה, כאבי ראש, חוסר תאבון,האם זה נורמלי?
    2. יש עדיפות לקחת בבוקר תכדור ? האם בער?
    3.האם יש המלצה למשהו נגד בחילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של רסיטל

ד''ר אירנה נתנאל
    13/07/2010

אלי שלום,

תופעות שאתה מתאר הן מוכרות, שכיחות למדי ומאוד אופייניות לרסיטל.תופעות אלו חולפות עם הזמן כאשר הגוף מסתגל לכדור. עדיף ליטול את התרופה בבוקר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נורמלי גם בשבוע השלישי .?

אלי
    13/07/2010

אני עובר תקופה של חודש וחצי לא נעימים לחלוטין. כל יום סוג של כאב שונה, בחילות וחוסר תאבון מטורף, מתי נראה לך זה אמור להסתדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו