מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפונקס דיכאון עמידאילה12/07/2010
אני חולה בדיכאון עמיד כבר שנתיים וחצי הוצע לי טיפול בלפונקס האם זה בסדר לקבל לפונקס נגד דיכאון עמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אילה
ד''ר אלונה גוברמן14/07/2010שלום. לפונקס-קלוזאפין היא תרופה נוגדת פסיכוזה. אופן פעולתה אינו לגמרי ברור, אך נראה כי אתרי הפעולה העיקריים שלה הם הקולטנים לדופאמין ולסרוטונין במוח. תרופה זו משמשת לטיפול במקרים חמורים של שסעת (סכיזופרניה) אשר לא הגיבו לשניים או יותר סוגים של תרופות. ניתן לצפות לשיפור ב- 30% מהמקרים שהיו עמידים לטיפולים אחרים. בגלל הסכנה שתרופה זו עלולה לגרום לדיכוי מספר תאי הדם הלבנים ולפירכוסים, ניתנת התרופה רק במקרים קשים. התחלת הטיפול בקלוזאפין מומלצת היום רק בהשגחה אישפוזית, וזאת לפחות עד שיצטבר מידע נוסף לגבי תופעות הלוואי שלה. יחסית לפנותיאזינים, נראה שתרופה זו גורמת פחות תופעות לוואי, ויתרונה הגדול הוא בכך שהיא כמעט שאינה גורמת תנועות בלתי רצוניות בגפיים ובפנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפונקס
מ14/07/2010שלום.
מזה כמה שנים אני מטופלת בלפונקס נגד דיכאון עמיד.
אם תעייני בעמוד הקודם בפורום תראי התייחסות שלי לנושא כתגובה לשאלה של מישהו שגם לו הוצע טיפול דומה.
אינני רופאה,
אך אני מאמינה שתוכלי להיעזר בתשובתי.
כל טוב,
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ל מ
אילה14/07/2010שלום תודה על התייחסותך זה מאוד חשוב לי
מבקשת לדעת תוך כמה זמן יצאת מהדיכאון עם הלפונקס?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפונקס
מ15/07/2010שלום.
איני זוכרת בדיוק, זה היה לפני חמש שנים ובסמוך לתקופה בה טופלתי גם בנזעי חשמל, כך שהזיכרון שלי מתקופה זו קצת מעורפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל מ
אילה16/07/2010מ יקרה אני חולה בדיכאון עמיד ואין לי מי שיתמוך בי
איכפת לך להיות ידידה שלי ולתמוך בי
איפו את גרה אני גרה בת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
מ18/07/2010שלום שרון,
אשמח להכיר אותך ולעזור כמיטב יכולתי,
גם אני גרה בתל אביב,
כיצד ניתן ליצור עימך קשר?
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל מ
אילה19/07/2010שלום
אם שלחת לי מייל לא קיבלתי אותו
בבקשה תיצרי איתי קשר בטלפון
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
מ21/07/2010שלום אילה,
אכן שלחתי לך מייל,
התוכלי למסור לי מהו כדי שאשלח שוב?
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל מ בבקשה תיצרי איתי קשר בטלפון
אילה24/07/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
מ25/07/2010הי אילה,
בשלב זה הייתי מעדיפה ליצור קשר במייל.
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל מ
אילה26/07/2010לא קיבלתי את המייל שלך
יש אצלי בעיה לקבל מיילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)