אני בדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בדיכאון
    משה
    13/07/2010

עקב סיום מערכת יחסים של7 שנים אני מישתמש בלוריוון שמרגיע אותי ירדתי כבר 5 קילו הרופאה המליצה על אסטו אבל לאחר כדור אחד הרגשתי לא טוב בבטן יש עליות וירידות במצב הרוח שלי וחוסר אנרגיה לעשות דברים האם אני עלול להתמכר לתרופה או שעליי לנסות את הציפרלקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בדיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    13/07/2010

משה שלום,

צר לי מאוד על התקופה הקשה שאתה עובר בגלל הפרידה. דיכאון הינה תגובה ליגיטימית למצבים כאלה. אתה לא מציין כמה זמן הדיכאון נצמשך, אני מקווה שתצליח לצאת מזה במהירה. לוריוון הינה תרופת הרגעה. אומנם היא עוזרת לך להירגע אך ככול הנראה היא איננה מספיקה כדי לעזור לך להתמודד עם מצבך. לעומת זאת אסטו היא תרופה נוגדת דיכאון ובשילוב עם לוריוון יכולה לשפר מאוד את מצבך. בנוסך, חשוב לי לציין שהדרך היעילה ביותר להיתמודד עם מצבים כאלה זה לשלב תרופות עם פסיכותרפיה. יתכן ושיחות עם פסיכולוג/ית, פסיכותרפיסט/ית יכולים לעזור לך ולהקנות כלים ומיומנויות להתמודדות טובה יותר.

תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העצה זה כבר חודשיים נימשך

משה
    13/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו