שלום, בקשר לאסטו ופאקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, בקשר לאסטו ופאקסט
    אני
    13/07/2010

במשך כחודשיים-שלוש טופלתי באסטו, טיפול שכלל בדיקה של העלאת מינון והורדת מינון, לאחר שהיום אני והמטפלת הגענו למסקנה שאנחנו לא מגיעים עדיין לתוצאות הרצויות בעזרת האסטו הוחלט להחליף את הכדור..
    הכדור הוחלף ל-פאקסט. כמו שעשיתי עם האסטו רציתי לקרוא מידע באינטרנט על ההשפעות, תופעות הלוואי..וכל מה שאפשר לשמוע על התרופה.
    לצערי לא מצאתי שום מידע מספק..אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי את המידע.
    ובנוסף - מה הם ההבדלים בין האסטו לפאקסט ?

תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, בקשר לאסטו ופאקסט

הוספת תגובה

• הודעה של: אני

ד''ר אלונה גוברמן
    14/07/2010

שלום. פארוקסטין, תרופה נוגדת דיכאון וחרדה המעכבת באופן סגולי את הניצול החוזר של סרוטונין במוח, משמשת לטיפול במגוון של מצבי דיכאון וחרדה. בניגוד לנוגדי דיכאון טריציקליים, כמעט ואין לפארוקסטין תופעות לוואי אנטיכולינרגיות, ועל כן היא מתאימה יותר לשימוש בקשישים ובאנשים הסובלים מברקית (גלאוקומה) ומהגדלה שפירה של הערמונית (פרוסטטה). אין להשתמש במצבי עצב רגילים וחולפים. משתמשים בתרופה זו גם בטיפול בהפרעות אכילה ובהפרעה כפייתית. תופעות לוואי דיכוי תיאבון, בחילות וכאבי בטן, כאב ראש ונמנום הן תופעות הלוואי הנפוצות. בדרך-כלל אלו הן קלות וחולפות עם הזמן. פארוקסטין עשוי לגרום להשמנה בחולים המטופלים בו, מכיוון שהוא מביא לעליה בתיאבון ובכמיהה לפחמימות. חשוב להיות מודעים לאפשרות זו, ולנסות להימנע מאכילה מופרזת, ובמיוחד מאכילת פחמימות מופרזת.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו