מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתתתתתלי15/07/2010
אני אמא לתינוק בן שנה כמעט עברתי תקופה קשה בהריון עצמו ולאחר שילדתי אבא שלי נפטר... זאת אומרת גורמים לדיכאון לא חסר אבל למה זה משתלט עליי בצורה כזאת? מרגישה כאילו הכל לוחץ עליי אין סבלנות לכלום ולאף אחד ולפעמים זה כולל גם את בני הקטן והחסר אונים כל הזמן מרגישה עייפ ועצובה שום דבר לא ממלא אותי באמת... רוצה לקום בבוקר ולהרגיש שוב מאושרת חופשייה והזמן עובר וזה רק מחמיר.. בעיקרון אני מפחדת מכל הכדורים נוגדי דיכאון ולא ממש רוצה להתחיל להיות תלותית בכדורים. האם כדאי לגשת לפסיכיאטר האם זה מצב נורמלי שיעבור לבד?... מבולבלת וחסרת אונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אירנה נתנאל18/07/2010לי שלום,
אני מאוד ממליצה לך לפנות להתיעצות פסיכיאטרית. יתכן וטיפול תרופתי נכון יכול מאוד לשפר את מצבך. בנוסף, כדאי ללמוד מספר כלים של זיהוי גורמי דיכאון ושליטה בהם. כלים אלה יכולים לשפר את שליטתך בהווה וגם למנוע חזרתיות של דיכאון בעתיד. כלים אלה ניתן ללמוד בפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). זהו טיפול קצר, ממוקד ומאוד יעיל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
לי19/07/2010כן, אני מניחה שלבד זה קצת יותר קשה ממה שחשבתי.. חוששת מצעד כזה אך נראה שאין לי ברירה
אם אין לי יכולות פיננסיות אפשר לבקש הפניה מרופא משפחה לפסיכיאטר? ללכת למרכז לבריאות הנפש? לאן עליי לפנות?
תודה רבה לך על העצה ואשריכם על מה שאתם עושים פה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
ד''ר אירנה נתנאל19/07/2010לי שלום,
אני שמחה שאת שוקלת אפשרות של עזרה מקצועית. פסיכיאטר של הקופה או מרכז לבריאות הנפש באיזור מקורייך הם הכתובת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)