מיואשתתתתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשתתתתת
    לי
    15/07/2010

אני אמא לתינוק בן שנה כמעט עברתי תקופה קשה בהריון עצמו ולאחר שילדתי אבא שלי נפטר... זאת אומרת גורמים לדיכאון לא חסר אבל למה זה משתלט עליי בצורה כזאת? מרגישה כאילו הכל לוחץ עליי אין סבלנות לכלום ולאף אחד ולפעמים זה כולל גם את בני הקטן והחסר אונים כל הזמן מרגישה עייפ ועצובה שום דבר לא ממלא אותי באמת... רוצה לקום בבוקר ולהרגיש שוב מאושרת חופשייה והזמן עובר וזה רק מחמיר.. בעיקרון אני מפחדת מכל הכדורים נוגדי דיכאון ולא ממש רוצה להתחיל להיות תלותית בכדורים. האם כדאי לגשת לפסיכיאטר האם זה מצב נורמלי שיעבור לבד?... מבולבלת וחסרת אונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשתתתתת

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    18/07/2010

לי שלום,

אני מאוד ממליצה לך לפנות להתיעצות פסיכיאטרית. יתכן וטיפול תרופתי נכון יכול מאוד לשפר את מצבך. בנוסף, כדאי ללמוד מספר כלים של זיהוי גורמי דיכאון ושליטה בהם. כלים אלה יכולים לשפר את שליטתך בהווה וגם למנוע חזרתיות של דיכאון בעתיד. כלים אלה ניתן ללמוד בפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). זהו טיפול קצר, ממוקד ומאוד יעיל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

לי
    19/07/2010

כן, אני מניחה שלבד זה קצת יותר קשה ממה שחשבתי.. חוששת מצעד כזה אך נראה שאין לי ברירה
    אם אין לי יכולות פיננסיות אפשר לבקש הפניה מרופא משפחה לפסיכיאטר? ללכת למרכז לבריאות הנפש? לאן עליי לפנות?
    תודה רבה לך על העצה ואשריכם על מה שאתם עושים פה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

ד''ר אירנה נתנאל
    19/07/2010

לי שלום,

אני שמחה שאת שוקלת אפשרות של עזרה מקצועית. פסיכיאטר של הקופה או מרכז לבריאות הנפש באיזור מקורייך הם הכתובת.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו