מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד ממקומות סגוריםשקד18/07/2010
שלום רב, לפני מס ימים רשמתי כאן הודעה לגבי כך שאני בעוד חודשיים טסה לתאילנד. מאחר ויש לי פחד ממקומות סגורים וחנוקים אני נכנסת לפאניקה וחרדות במקומות כאלה. כמו חניונים תת קרקעיים, מקלטים, מעליות וכדומה...
הסברתי כי מחכה לי טיסה של 12 שעות עד ליעד ואני לא יודעת איך אני יעמוד בלהיות במטוס כל כך הרבה זמן שמטוס בשבילי הוא גם כן מקום שאני "כלואה" בו.. אני יודעת שאחטוף חרדה ואני יכולה להגיע למצב שאני ארד מהמטוס...
הומלץ לי להשתמש בכדורי הרגעה כמו וואבן, קלונקס וכו'...
אני מעולם לא השתמשתי בכדורים כאלה ואני מפחדת שאולי אני לא יקבל את זה טוב. מאחר ואני עדין צעירה בת 22 ושוקלת 45 קילו, אני מפחדת שהכדור ממש יגרום יל להרגיש לא טוב או שאני יקבל תופעות לוואי כלשהן.. אני גם ככה יהיה לחוצה מהמטוס הסגור, לא ארצה לחשוב גם שארגיש לא טוב מכדור בגלל תופעות לוואי..
מה אפשר לעשות??
אולי אני אשתמש בתרופות טבעיות ללא כימיקלים? ואז אני מפחדת גם שהן לא יעזרו לי..
אשמח לעזרה
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד ממקומות סגורים
19/07/2010שלום
מספר אפשרויות
א. לא לטוס
ב. לטוס המחלקת עסקים-יותר מרווח
ג. לנסות את הוובאן לפני הטיסה כדי לקבל דוגמה של השפעת התרופה. בדרך כלל התגובות לוואבו (שעובד עד 8 שעות) מאוד מתונה.
ד. לנסות תרופות כמו קלמנרווין שהיא פחות פעילה מאשר וואבן ואפשר לקנות ללא מרשם רופא
ה. את יכולה לבדוק את עצמך הטיסה יותר קצרה, נגיד לאילת
ן. לבוא לקליניקה לטיפול התנהגותי שיעזור לך עם חשיפה הדרגתיתית-אופציה מצויינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)