OCD וחרדת hiv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• OCD וחרדת hiv
    אורן
    18/07/2010

שלום,
    אין לי מושג אם זה המקום לשאול בו את שאלתי, אבל בכל זאת אנסה לקבל תשובה.
    מזה שנתיים שאני סובל מחרדת איידס. נבדקתי מספר פעמים, ואף פעם ללא סיבה אמיתית, ותודה לאל, יצאתי שלילי. אבל בכל פעם שאני בסיטואציה מינית כלשהי אני נכנס לחרדות שוב ושוב, אפילו שהאקט היה מוגן (אני מקפיד מאוד על מין מוגן בשל החששות הללו) ולא היה שום חשש להדבקה אני מפתח פראנויות שמא ניסו להדביק אותי או משהו בסגנון, ומתחיל לבחון סטטיסטיקות הזויות כאלו ואחרות, ולבסוף נבדק. אני יודע שהפחד הוא לא ראציונלי בכלל ובכל זאת אני לא מצליח להיפטר ממנו וסביר מאוד להניח שאני אחליט להבדק שוב בקרוב, ללא שום סיבה מוצדקת, אלא רק כדי להרגיע את עצמי. המחשבות מאוד מטרידות אותי ואני יודע שלהבדק שוב ושוב זה לא פתרון שיסייע לי בבעיה הפסיכולוגית עימה אני נאלץ להתמודד מדי יום.
    לאחר בדיקות רבות וקריאה באינטרנט, הבנתי שמדובר בתסמין שהינו שכיח בקרב חולי ocd (אני מאובחן כבעל תסמין ocd).
    אני אשמח לקבל עזרה או לפחות לקבל מידע על מקומות שבהם אפשר לקבל טיפול לבעיה, ברחבי הארץ. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    OCD וחרדת hiv

הוספת תגובה

• ocd

19/07/2010

שלום
    כלי לך לפנות למרפאה פסיכיאטרית ציבורית או פרטית ולקבל הדרכה וטיפול בבעייה. תצליח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו