סימבלטה - פוחדת נורא מתופעות הלוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבלטה - פוחדת נורא מתופעות הלוואי
    ani
    08/11/2007

אני מאובחנת כ"מופעת אישיות"..גבולית, נרקציסטית וכו'..לאחר מיליוני אבחנות שהשתנו עם השנים בהתאם להתפתחות הפסיכולוגיה...
    היום אני לאחר עשרות שנים של טיפולים ותרופות...במצב הכי גרוע שהייתי בחיי..
    מאחר ואינני עובדת כבר 5 שנים אין לי אפשרות לטיפול פסיכולוגי, וכל התרופות שקיימות כבר עשו סיבוב דרך הגוף שלי..
    לפני כחודשיים זרקתי הכל(אחד הסימפטומים האופייניים למחלתי..החלטות אימפולסיביות וחרטות..)...ואם חשבתי קודם שאני בגהינום...זה היה גן עדן לעומת מה שקורה עכשיו..
    עכשיו חזרתי מהפסיכיאטרית עם מרשם ל..סימבלטה(כן, מסתבר שיש עדיין משהו שלא ניסיתי..כנראה בגלל המחיר), היא טוענת שזה גם יעזור לי במיחושים הפיסיים(הגוף שלי מתפרק כואב כולו)..
    אבל אני פוחדת נורא מתופעות הלוואי.
    עלי לציין שכל תרופות vburtsrbkhi(אפקסור,אדרונקס ודומיהם)..עשו בי שמות, לעומת אלו של הסרוטונין שאיכשהו..סבלתי אותם(נטלתי סרוקסט 10 שנים עד שהפסיק לעבוד)..
    מאד אשמח לשמוע את דעתכם, בעיקר על תופעות הלוואי(אין לי כוח במיל לעמוד באי נוחות מינימלית וממילא אני כואבת כולי ומזיעה כמו סוס גם ככה ובגיל המעבר..)..
    ובעיקר איך זה אמור להשפיע על ההפרעה האישיותית שלי בלי שיחות, ועל הנדנדה של מצבי הרוח וההחלטות והחשיבה המקולקלת..
    סליחה על האורך אבל זה ממש קיצורו של הקיצור של מה שעובר עלי ואני נורא צריכה לשמוע לפני שמחר בבוקר אני מתחילה או לא את הכדור החדש
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לסימבלטה

גור
    08/11/2007

לפי נסיון שלי סימבלטה היא התרופה הכי טובה שנטלתי אך יקר. סימבלטה לא קשה להתרגל אליו כמו אפקסור, ויותר קלה להפסיק. תרופות באופן כללי לא משפיעות הרבה על הפרעת אישיות. רק על תופעות נלוות כמו דיכאון ומועקה וחרדה, ואולי גם על מחשבות אובדניות. ניסית איקסל? יתכן שזה יותר זול מסימבלטה. זה מאותה משפחה. שיחות את יכולה לעשות בבריאות הנפש בחינם. מאוד חשוב בהפרעות אישיות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ani
    08/11/2007

מה עם תופעות לוואי?
    הבנתי שהיא נמצאת בסל להתוויה זאת, אז למה היא כ"כ יקרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך סימבלטה

גור
    09/11/2007

התרופה נמצאת בסל לטיפול בכאב עצבי כסיבוך מסכרת. במקרים מסויימים בבעיות הסתגלות זמנית עם הפרעה נפשית, אך לא כקו ראשון לטיפול. רק לאחר 2 נסיונות כושלים בתרופות ממשפחת הטריסיקלים. אני ניסיתי לפנות לוועדת ערער ללא הצלחה. עם ביטוח משלים תחסכי כ-80 ש"ח. אולי אם הרופא ימלא טופס 29ג' זה יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך סימבלטה

גור
    09/11/2007

התרופה נמצאת בסל לטיפול בכאב עצבי כסיבוך מסכרת. במקרים מסויימים בבעיות הסתגלות זמנית עם הפרעה נפשית, אך לא כקו ראשון לטיפול. רק לאחר 2 נסיונות כושלים בתרופות ממשפחת הטריסיקלים. אני ניסיתי לפנות לוועדת ערער ללא הצלחה. עם ביטוח משלים תחסכי כ-80 ש"ח. אולי אם הרופא ימלא טופס 29ג' זה יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,צללתי למים...

ani
    09/11/2007

למרות החשש והפחד הנורא..כולל לילה של חוסר שינה וחרדה..הוכרעתי..נטלתי הכדור הראשון.
    מי יתן וזה יהיה הכדור הגואל
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיחסות

גור
    20/11/2007

איך הולך לך בינתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקתי

אני
    21/11/2007

לא עמדתי בתופעות הלוואי הנוראות, העיניים לא נפתחו לי 24 שעות ביממה, חוץ מכל ...היתר.
    כנראה שאין לי יותר מה לנסות מהמוצע בשטח.
    בינתיים חזרתי ל10 מג של סרוקסט הישן והמוכר ..כדי לא להתפורר לגמרי.
    תודה על התעניינות.
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייחסות

גור
    22/11/2007

בד"כ התופעות עוברות תוך שבוע. את יכולה לנסות שילוב של תרופות. זה יכול לעזור. אבל הייתי נותנת צ'נס של לפחות שבועיים עם סימבלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו