מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןטלי01/08/2010
שלום רב,
אני פונה אליכם עבור אחי,
יש לי אח בן 28 שסובל מדיכאון מתמשך.
כבר שנים שהוא לא נמצא בעבודה מסודרת,מרבית היום הוא סגור בחדר ,בחושך ללא טלויזיה ,מעט מהזמן הוא נמצא במחשב.
ישן בימים ,ער בלילות...
זוגיות לא היתה לו כבר מגיל 21 ,לא מתראה עם חברים ,רוב הזמן עצבני .
אני נפטר כאשר הוא היה בגיל 8 ולדעתי הוא עדיין לא הצליח להתגבר על כך.
הוא לא מוכן לקבל יעוץ פסיכולוגי וטוען כי לו מעניין אותו מה יקרה ,מה שיהיה יהיה.
הוא חי כי צריך לחיות.
מרבית הזמן אנחנו "הולכים על ביצים " איתו מהפחד שיעשה משהו לעצמו.
אשמח לעצה מה עושים במצב כזה.
בברכה,
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: טלי
ד''ר אלונה גוברמן03/08/2010שלום. אם האדם מסרב להבדק ,לקבל עזרה , ניתן להפעיל דרך נוספת באמצעות רופא משפחה. אפשר להציע לאדם לגשת לרופא המשפחה כדי להתייעץ בקשר לתוספי מזון טבעיים שיקנו יותר כוחות ואנרגיה או במטרה לבצע בדיקות דם כדי לעלות על קיומה של מחלה גופנית שגורמת לחולשה. רופא המשפחה ידע לאבחן שמדובר בדיכאון ויפנה את האדם לטיפול מיידי.
כמובן, שחשוב לעדכן את רופא המשפחה לפני הפגישה במה מדובר ושמטרת הפגישה הינה לגייס את אחיך לקבלת טיפול מקצועי. רופא המשפחה יכול גם לתת תרופות אנטי דיכאוניות במסגרת העזרה הראשונה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)