בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    משה
    12/08/2010

אני רגיש מאוד והיה לי היום התקף חרדה למה זה קורה לי ואין לי בטחון למשל היום הייתי בביטוח לאומי והם שאלו אותי שאלות ונלחצתי עוד לפני זה היייתי לחוץ כל הגוף שלי רעד וכמעט בכיתי להם שם מול העיינים ובסוף שסיימתי שיצאתי החוצה התחלתי לבכות אני לא יודע למה אני כזה רגיש ומפוחד מה לעשות אני רוצה שיהיה לי בטחון שאני לא יתרגש מאף אחד ושאני לא יבכה ככה יותר מה לעשות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• היי גיא

שירה
    15/08/2010

מבינה לליבך. רק תדע שיש עוד כמוך, אם זה מנחם.
    גם אני הייתי במצב הזה וטיפלתי בעצמי כדי להעלות את הבטחון. זה מאוד קשה אבל חייבים.
    אם אתה ממש במצב של התקף חרדה ממליצה לך מאוד על ע"רן יש גם שיחת חינם באינטרנט הם מאוד מעודדים. שיהיה לך רק טוב ואושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאת: גיא

ד''ר אלונה גוברמן
    16/08/2010

שלום. הדרך היעילה ביותר לטפל בהתקפי החרדה הינה שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). ניתן לשלב גם ביופידבק. נהוג לעזר בטיפול התרופתי למשך כחצי שנה. בזמן הזה ניתן ללמוד כלים ומיומנויות של שליטה בהתקפים. כאשר מושגת שליטה מירבית ניתן בהדרגה להפסיק את התרופות. CBT מאפשר שליטה בהתקפים בהווה וגם למנוע חזרתיותם גם לטווח הארוך. אני ממליתה לפנות לפסיכיאטר לצורך איבחון וטיפול.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו