מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון של אדרונקסדפנה13/11/2007
אחרי נסיון של מספר תרופות ושילובים שלא הועילו כעת נוטלת רסיטל + אדרונקס
כאשר את האדרונקס התחלתי לפני שבוע במינון של 4 מ"ג ליום . היום לאחר שבוע העליתי
את המינון ל8 מ"ג ליום . רציתי לדעת מה המינון הטיפולי ?(הרסיטל הוא במינון של 60 מ"ג)
ומה אם טיפול זה גם לא יצליח? אני מודאגת מאוד מכיון שבעבר הייתי יוצאת מהדכאון בעזרת טיפול תרופתי לאחר חודש , אבל הדכאון הזה לא מרפה כבר יותר מחצי שנה שאני לא מתפקדת
הבנתי שניתן לומר שאני סובלת מדיכאון עמיד שאינו מגיב לטיפול התרופתי למרות שלימים ספורים בלבד של שילוב ציפרלקס+רספירדל הרגשתי שיפור אבל זה היה למספר ימים ושוב חלה נפילה
אפילו כאשר העלנו מינון של רספירדל שלא הועיל .בעקבות כך שלא היה שיפור במצב ופשוט התייאשתי הייתי קרובה מאוד לנסיון אובדני והוצע לי להתאשפז אבל אני נמנעת מכך לבינתיים מה גם שיש לי משפחה וסביבה תומכת ונושא האישפוז מפחיד אותי מאוד . האם דכאון עמיד הוא לכל החיים וכך נגזר עליי לחיות ? איך מנצחים אותו האם אחזור להיות האדם שהייתי כלומר לתפקד לעבוד ולהמשיך לחיות עם דגש על לחיות כי אלו לא חיים! האם נכון לי להמנע מאישפוז ?
או שאישפוז יגמור את הדכאון ? בינתיים בלית ברירה מנסה להמתין ולראות אם האדרונקס יעזור
כי לאחר מכן אני לא יודעת איזה פתרון כבר יש בשבילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון של אדרונקס
16/11/2007לדפנה שלום
דיכאון עמיד לטיפול תרופתי הינו בעיה קשה ושכיחה. למרות הקושי והסבל צריך להמשיך לנסות. אני מטפל בהרבה אנשים עם בעיות של דיכאון עמיד ואומר להם שהדבר הטוב היחיד בדיכאון זה שהוא עובר. השימוש באדרונקס בין 8-12 מג ליום מאוד מקובל ובדרך כלל מסייע.
יש גם טיפולים כמו גרייה מגנטית וטיפול בחשמל שמאוד יכול לעזור לדיכאון עמיד.
מתאשפזים בדרך כלל כאשר יש מחשבות התאבדות או מצב דיכאוני משמעותי. אשפוז זה לא סוף הדרך. הרבה מאוד אנשים נעזרים בו.
מקווה שבקרוב תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)