עצבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבות
    טל
    14/11/2007

צהריים טובים
    אני לא יודעת איך להתחיל כי לעולם לא דברתי על זה ...אז אי פשוט יתחיל לספר
    יש לי אמא שחולה במחלה ALS כבר 10 שנים היא היא חיה בבית כולם מטפלים בה אבא. אח . ואני
    היום מצבה מונשמת אוכלת בזונדה הפסיקה לדבר ומזיזה רק עינים מצב אנוש וקשה למראה
    אני טפלתי בה עד לפני שנה כיום רק אבא מטפל בה
    התמוטטי אני כל היום במיטה שמנתי מאוד <לעולם לא הייתי שמנה> אני לא עובדת <חוסר ביטחון וחוסר השכלה>יש לי קשר מאוד מיוחד עם אמא שלי ולקחתי מאוד קשה את המצב שלה אני רוצה לציין שהצלתי את אמא שלי פעמים ממוות שהיא איבדה את החמצן<לפני שהנשימו אותה> ואז באו ולקחו אותה לבית חולים והנשימו אותה זה קרה לפני 5 שנים היא הייתה מונשמת עם צינורות בבית חולים ועם שבר ברגל וזה מחזה נוראי לעין
    באותו חודש גליתי שדודה שלי אחות של אמא שלי יש לה רומן עם אבא 30 שנה ובזמן שאמא הייתה בבית חולים הם היו הולכים לפרדס<הבאנו חוקר פרטי> באותו החודש נפרדתי מהחבר שלי שהיינו אמורים להתחתן כי אמא שלו לא רצתה בגלל שאמא שלי חולה ככה
    אבא שלי היה דמות כמו אלוהים בשבילי ודודה שלי אחות של אמא הייתה כמו אמא וזה פגע בי מאוד
    רמס אותי שבר אותי שהבנתי ששניהם נוכלים ושקרנים ובוגדים
    לעולם לא דברתי עם אבא על זה כי אמא לא רצתה שנגיד מילה כי הוא מטפל בה
    שהיא יצאה מבית חולים ספרנו לאמא שהם יחד אחותה ואבא והיא ממש נשברה <אני רוצה להבהיר שאמא שלי ואחותה היו חברות ממש טובות דודה שלי הייתה באה כל יום אליה><שכמובן אנחנו בינים שזה לאבא >אבא ידע שאמא יודעת והמשיך להפגש עם אחותה וללכת לחורשות
    דודה שלי נשואה בת60 עם 6 ילדים שהיו כמו אחים שלי <שזה אומר פרדה גם מהם >היום אבא שלי כבר לא איתה הוא מטפל באמא שלי
    אני ממש מבקשתסליחה על הכתב או הסגנון
    מעלום לא דברתי עם פסיכלוג או כל אדם אני רוצה לציין שיש לי קשר מיוחד עם אמא שלי מאוד מיוחד מילדות היא החברה הכי טובה שלי האישה שהכי מבינה אותי בעולם >
    רציתי עוד להוסיף שהתחלתי לשתות חריף כדאי שלא יכאב לי ושאני לא יחשוב
    וגם אני רוצה למות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבות

הוספת תגובה

• עצבות

ד''ר אירנה נתנאל
    15/11/2007

שלום לך,

את מתארת חוויות מאוד קשות ובכל ההתמודדות את לבדך. הייתי מציעה לך לפנות למישהו מקצועי (עובדת סוציאלית או פסיכולוג/ית) כדי שיעזרו לך לאסוף כוחות ולהתמודד עם מצבך בדרך יעילה ותורמת. שימוש באלכוהול לא יכול לעזור לך לפתור את הבעיות אלא רק תורם להרס העצמי שלך. עזרה מקצועית תתן לך כלים להתמודד גם עם מחלת אמך, גם עם המצב המורכב עם אביך וגם לך עם עצמך. עזרתך לאמך חשובה מאוד וכל הכבוד לך על האמץ!!!

אשמח לענות על שאלות נוספות
    ותודה על פנייתך לפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טל אל תשכחי

אפאצ'י
    16/11/2007

הסבל שאת עוברת הוא קשה ועצום ורב ייסורים אבל.........
    אמך שחולה במחלה מתמודדת עם מצב קשה פי כמה וכמה וגם בוודאות עם רגשות אשם ונקיפות מצפון לא קטנים.
    לכן כל פגיעה שלך בעצמך רק תעצים את התחושות הללו אצלה ומכיוון שאת מצטיירת כרכת לב וכדואגת ותומכת המשיכי כך, עזבי את השתייה, תפסי את עצמך בשתי ידיים ותהי חזקה בשבילך, בשביל עתידך ובשביל אמך.
    תרגישי טוב ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו