משבר גיל 30 והתקפי דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר גיל 30 והתקפי דיכאון
    דניאל לוי
    18/08/2010

שלום,מלאו לי 30 לפני חודש וניכנסתי להתקף דיכאון ופחד מזיקנה,ולא הגעתי לכלום בחיים שלי,אולצתי לחזור להורים אחרי שגרתי ברמת גן בגלל התקפי דיכאון ופרידה מחברה,והפחד שאף אחת לא תירצה גבר בן 30 שגר עם ההורים ולא יכול לעבוד משתק אותי,אני כל היום בבית כמעט לא מסוגל לעשות כלום,לוקח כדורים סרנדה וטיפולים ב SOMATIC EXPREINCE,אבל אין שינוי משמעותי,אני כבר לא יודע מה לעשות,מתחיל להתייאש מהכל ואין לי רצון לחיות כבר.....
    כל מי שיודע/שמע על מוצא מהמצב הזה אני מאוד אשמח לשמוע,תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר גיל 30 והתקפי דיכאון

הוספת תגובה

• מאת: דניאל לוי

ד''ר אלונה גוברמן
    18/08/2010

שלום. . נראה שאתה מאוד סובל, מיואש וחסר תקווה. חשוב שתדע שהאושר הוא בידיים שלך. נסה לאסוף כוחות כדי לעזור לעצמך. חשוב שתשתף מישהו קרוב בתחושותיך.טיפול בזמן משבר מסייע להתמודד עם סמפטומים שמעידים על מצוקה נפשית.
    אני מאוד ממליצה לפנות לאיש מקצוע: פסיכולוג, פסיכותרפיסט / ית, ניתן גם להתיעץ עם רופא פסיכיאטר. אתה יכול לפנות דרך קופת חולים, מרפאה פסיכיאטרית ששיכת לאזור מגוריך או באופן פרטי.

תרגיש טוב,
    אשמח לענות על שאלות הנוספות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן אחי אני גם עכשיו הגעתי לגיל 30

רז
    26/08/2010

הצחיק אותי לקרוא מה שכתבת כי זה נשמע ממש כמוני, אני ממש סובל אני לא יושן ויש לי אפים ודאונים אדירים אני במערבולת של שואה אני מרגיש נורא והכי נוראי זה שאין סיכוי שמישהוא יבין כי רוב האנשים נורמלים וזה גם לא מעניין אף אחד, צברתי ידע אדיר על החיים יותר מדי אם תשאל אותי פסיכולוגיה אבולוציונית לדוגמא-מדע יחסי גבר אשה -בקשר למה שאמרת עם אשה שלא תרצה גבר שגר עם ההורים ואגב אתה צודק במאה אחוז אבל יש דרכים להתגבר, אם אתה רוצה לדבר,(אני לא גיי) פשוט מדוכא ולמרות שיש לי חברים אני מרגיש לבד כי הם לא מבינים את הדיכאון ואני משחק אותה בסדר אבל חושב על להתאבד 15 פעם ביום.
    אם אתה רוצה לדבר תגיד אל תתבייש, אני מת לדבר עם מישהוא מדוכא כמוני אתה לא יודע כמה זה מקל על ההרגשה דבר איתי אם בא לך בי אחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמני

פנינית
    28/05/2015

גמני בת 30 אשמח ליצור איתכם קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני דברו איתו

אמיר
    16/01/2011

אחד לאחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדבר איתך

אמיר
    17/01/2011

תחזיק מעמד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו