דיכאונית מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאונית מאוד
    ליטל
    19/08/2010

אני דיכאונית מאז ומתמיד ונימצאת בין שני עולמות בין להתמודד ובין להגיד למה הגעתי אלוהים תקח אותי וכ
    הבעיה העיקרית היא חוסר ביטחון עצמי ושינאה כלפי עצמי אני לא אוהבת את המראה שלי מה שגורם לי להסתגר בחדר אני רוב הזמן נימצאת לבד ללא חברות אני לא יודעת מזה ידידים בכלל עד שאני אשנה את המראה החיצוני וזה מה שמונע מימני לעשות מה שרו בנות גילי עושות(23)
    בנוסף לכך לפני כשנה גילתי האבה לבנות לא יהו לי בנות זוג יותר נכון היתי בערך עם בנות כמעט סטוץ ונשיקה בגלל שלא היתי רוצה להיות עם בננות אני לא יודעת עם אני דו או שזה התלהבות בגלל שאנחנו מאותו מין או בגלל אהבה ניאכזבת שעברתי אני מחפשת אהבה ותמיכה שזה גם אפשרי ללילות וימים שבהם אני מסתגרת בחדרי אולי אהבה נשית אולי לא אני מאוד רווצה לנסות מה שמביא לשרשרת נוספת מצד ההורים המוסרתים שמדברים איתי על חתונה לאחורנה דיי הרבה ומסברים ל כמה חשוב למצוא אהבה ולמצוא בחור דתי מסורתי ושהם עושים כבוד אני כל כך מבולבלת מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאונית מאוד

הוספת תגובה

• דיכאונית מאוד

ד''ר אירנה נתנאל
    24/08/2010

ליטל שלום,

נשמע שאת מנסה למצוא כיוון בחייך ומאוד מבולבלת. את זקוקה לחום ואהבה של זולת אך בראש ובראשונה עליך לעבוד על אהבה וערכה עצמית. אני מציעה לך לפנות ליעוץ פסיכולוגי. בעזרתו של איש מקצוע תוכלי לעשות סדר בחייך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו