מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמוטיבאור23/08/2010
חברה שלי נפרדה ממני, אדם יקר חולה סרטן, לימודים, לחץ אדיר בעבודה ורצון להוכיח את עצמי, באסה כללית מהחיים.
עקב חוסר יכולת להזיז עצמי לעבודה הלכתי לרופאת המשפחה וביקשתי ממנה משהו להרגעה. רשמה לי רמוטיב.
היות ונרשם לי רמוטיב מפאת גורמים חיצוניים ולא מפאת בעיה בי עצמי או בגוף שלי, האם כדי לקחת? אני שואל כי הבאסה שלי היא לא ממני או מתוכי, היא מנסיבות חיצוניות. האם זה עלול להזיק?
או שזה כמו טיפות הרסקיו (שכבר הפסיק להשפיע עלי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב
ד''ר אירנה נתנאל24/08/2010אור שלום,
קשה לך להתמודד עם מצבים חיצוניים, שינויים שקרו סביבך. כדי להגיב ביעילות למצבים קשים כמו שאתה מתאר דרושים כוחות נפשיים חזקים. תחושה של חוסר יכולת להתמודד עלולה להשפיה על ההרגשה ולגרום לדכדוך. תחושות אלו מחלישות עוד יותר וההרגשה השלילית מתחזקת. כך, אתה מוצא את עצמך במעגל קסמים שלילי שבו הרגשות שליליות הולכות וגוברות, מחלישות ופוגעות ביכולת התמודדות עם החיים. הדרך הטובה ביותר להתמודד עם המצב זה לשלב טיפול תרופתי ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). במהלך CBT תלמד כלים לעצור את מעגל הקסמים ולהגיב ביעילות על המצב. בנוסף, אני מאוד ממליצה להתיעץ עם רופא פסיכיאטר בקשר לטיפול התרופתי. בכול אופן, רמוטיב, הינו תמצית צמח ההיפריקום . משתמשים בו לטיפול בדיכאון, חרדה, ובהפרעות שינה. אומם מדובר בתרופה על בסיס של צמח, זאת תרופה לכול דבר (לא כמו רסקיו) ולכן, נדרש מרשם של רופא ופיקוח רפואי צמוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)