מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות חוזרותאורית30/08/2010
אני לוקחת ויאפקס 150 במשך 5 שנים בהתחלה התחלתי עם כדור אחד ואז הפסיכיאטר העלה לי ל-2 כדורים ביום מכיוון שהייתי בחרדה קשה הכל היה בסדר עד שהתחלתי להוריד מינון על דעת עצמי ואז איך שהגעתי לרבע כדור התחיל לי שוב כל החרדות, הפחדים והלחצים.
חזרתי שוב לקחת כדור ביום והכל בלי ייעוץ של מומחה, היום אחרי 5 שנים שאני לוקחת כדור אחד ואני נמצאת באמריקה כבר שנתיים עדיין יש לי את כל החרדות כגון: קשיי נשימה, לחץ, פחדים ממוות וחזרתי לקחת קלונקס שיש לי התקפה כזו כי זה הדבר היחיד שמרגיע אותי.
אין לי באמריקה מישהו שיעזור לי לטפל בזה ואני מאוד רוצה כבר להפסיק עם הכדורים האלו הם כבר לא עוזרים לי. מה אני יכולה לעשות?
דרך אגב לפני כחודש הוספתי עוד חצי כדור ויאפקס לכדור שאני לוקחת יום יום זאת אומרת שעכשיו אני לוקחת כדור וחצי, עזר לי בדיוק לשבועיים ושוב הכל חזר הייתי צריכה לקבל וסת באמצע חודש אוגוסט ומאחר לי המחזור כבר בשבועים עשיתי בדיקות הריון ביתיות והתשובה היא שלילית, יכול להיות שמתעכב לי הוסת כתוצאה מהחצי כדור שהתחלתי לקחת??
אני חייבת עזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: אורית
ד''ר אלונה גוברמן03/09/2010שלום. לא ניתן לעזור דרך פורום. מאוד חשוב לפנות לעזרה מקצועית. לפעמים צריך לנסות טיפולים תרופתיים שונים עד שמוצאים את הטיפול המתאים יותר. בנוסף אפשר לנסות טיפול בשיחות. זה מאוד יכול לעזור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)