מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח אם תעזרו לי......אלי07/09/2010
אני נוטל כבר חודשיים כדור רסיטל לאחר שאובחנתי שאני לוקה בהתקפי חרדה [פחד ממחלות מסוכנות] היה לי תקופה מאד קשה בהתחלה של בחילות כאבי ראש עייפות. בכללי המצב הישתפר, אין בחילות חזרתי לשיגרה ב 70% .יש משהו שמאד מטריד אותי כאבים כמו התכוצות בצידי הראש. בעיקר אחרי מאמץ , האם יכול להיות שהתרופה לא מתאימה לי.? האם מישהו חוה תופעה דומה של כאבי ראש. ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר אירנה נתנאל11/09/2010אלי שלום,
בחילה, כאב ראש, יובש בפה, ירידה או עלייה בתיאבון, ישנוניות, עצבנות יתר וקשיי שינה, נקאות, הן תופעות לוואי שכיחות של רסיטל. תופעות אלו בדרך כלל קלות וחולפות בהמשך הנטילה, כאשר הגוף מסתגל לכדור. תחושה של התכווצות לאחר מאמץ לא אופיינית לתרופה. יתכן ותחושה זו כלל לא קשורה לתרופה אלא אולי למאמץ. בכל אופן, זה לא נראה כמשהו מסוכן.
תרגיש טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לנירולוג בכיר באיכלוב,
אלי13/09/2010וא טוען שזה היתכווצויות בכלי הדם הראש עקב החרדות,
הוא אמר שהרסיטל לפעמים לוקח יותר מ 4 חודשיים עד ההשפעה המירבית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)