אשמח אם תעזרו לי......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תעזרו לי......
    אלי
    07/09/2010

אני נוטל כבר חודשיים כדור רסיטל לאחר שאובחנתי שאני לוקה בהתקפי חרדה [פחד ממחלות מסוכנות] היה לי תקופה מאד קשה בהתחלה של בחילות כאבי ראש עייפות. בכללי המצב הישתפר, אין בחילות חזרתי לשיגרה ב 70% .יש משהו שמאד מטריד אותי כאבים כמו התכוצות בצידי הראש. בעיקר אחרי מאמץ , האם יכול להיות שהתרופה לא מתאימה לי.? האם מישהו חוה תופעה דומה של כאבי ראש. ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח אם תעזרו לי......

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר אירנה נתנאל
    11/09/2010

אלי שלום,

בחילה, כאב ראש, יובש בפה, ירידה או עלייה בתיאבון, ישנוניות, עצבנות יתר וקשיי שינה, נקאות, הן תופעות לוואי שכיחות של רסיטל. תופעות אלו בדרך כלל קלות וחולפות בהמשך הנטילה, כאשר הגוף מסתגל לכדור. תחושה של התכווצות לאחר מאמץ לא אופיינית לתרופה. יתכן ותחושה זו כלל לא קשורה לתרופה אלא אולי למאמץ. בכל אופן, זה לא נראה כמשהו מסוכן.

תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לנירולוג בכיר באיכלוב,

אלי
    13/09/2010

וא טוען שזה היתכווצויות בכלי הדם הראש עקב החרדות,
    הוא אמר שהרסיטל לפעמים לוקח יותר מ 4 חודשיים עד ההשפעה המירבית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו