פלוטין+ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלוטין+ציפרלקס
    יעלי25
    18/09/2010

שלום רב רציתילדעת האם פלוטין וציפרלקס זה בסדר לקחת כי מאז שהתחלתי לקחת ציפרלקס עליתי במשקל ובעבר לקחתי פלוטין שגרם לי לרדת במשקל אז זה כאילו מאזן את זה אני כבר 4 שנים לוקחת כדורים נגד דיכאון אני בת 26 עקב דיכאון וחרדות...אני שותה אלכוהול פעם בשבוע ורציתי לדעת אם זה משפיע מאוד על יעילות הכדורים כי זה משנה אותי לגמרי האלכוהול כשאני שותה כמה כוסות אני לא זוכרת מה אני עושה מה לעשות אני אוהבת לשתות מדי פעם כמו כולם...וגםעוד דבר יש משהו יותר טוב מציפרלקס כי אני מרגישה כאילו הוא לא עוזר לי כבר והפסיכיאטר אומר שזה כדור טוב והוא לא רוצה להחליף לי...אני מרגישה עצבנית וכיאלו לא רגועה ומבולבלת לפעמים..אני רוצה כדור טוב ואני כבר חסרת אונים..עזרו לי בבקשה אני מתחננת אני רק בת 26 ונמאס לי לסבול כבר ואני מחפשת כדור שלא יעלה לי את המשקל...תודה רבה אשמח לתשובה במהרה..שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלוטין+ציפרלקס

הוספת תגובה

• מאת: יעלי25

ד''ר אלונה גוברמן
    24/09/2010

שלום. קודם כול שתיית אלכוהול יחד עם תרופות מגבירה מאוד את תופעות הלוואי של התרופות, מגבירה חרדות ודיכאון ומפחיתה מיעילות התרופות. תרופות נגד חרדה פועלות על אותם קולטנים עליהם משפיע האלכוהול. לכן לשתות ולקחת תרופות זה כמו להכפיל את הכמות של אלכוהול. לגבי החלפת הכדור תדברי ותסבירי הכול לפסיכיאטר המטפל או את יכולה לפנות לפסיכיאטר אחר ולקבל חוות דעת השנייה לגבי טיפול תרופתי.
    תרגישי טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו