מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה לאחר נשיכת כלבאירה20/09/2010
שלום לפני כשבועיים וחצי ננשכתי עלידי כלב, מיד אחרי המקרה הלכתי לרופא ועשיתי חיסון טטנוס, לאחר מכן פניתי למשרד הבריאות סיפרתי מה קרה ואמרו לי שאם הכלב לא מת לאחר 10 יום סימן שהוא לא חולה, עשיתי תצפית על הכלב והוא בסדר גמור אבל אני מאוד בחרדה אני לא מצליחה להפסיק לחשוב שאולי אני חולה בכלבת, כל כאב קטן ישר מקפיץ אותי אני בחרדה נוראית אין לי חשק לאכול יש לי כאבי ראש רעד בכל הגוף אני מרגישה כאילו כל הגוף שלי פשוט מפסיק לתפקד, המצב הזה בא וחוזר, אתמול ראיתי שוב את הכלב וראיתי שהוא בריא אבל היום בבוקר קמתי שוב עם חרדה ופחד, אני ממש לא יודעת איך לצאת מזה.
תודה אירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: אירה
ד''ר אלונה גוברמן25/09/2010שלום. אני ממליצה לפנות לאיש מקצוע (פסיכולוג/ית, פסיכותרפיסט/ית). יחד עם המטפל המנוסה והמקצועי תוכלו לעשות סדר בדברים ולחפש פתרונות שישפרו את המצבך . במידה ויהיה צורך, המטפל יפנה אותך לאיפול תרופתי. בנוסף, חשוב לשתף אנשים קרובים בהרגשתך. משפחה, חברים הם מקור תמיכה לשוב בהתמודדות עם קשיים שהחיים מזמנים לנו.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)