אולי תוכלו לעזור לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי תוכלו לעזור לי...
    הילה
    01/10/2010

כבר תקופה ארוכה (יותר משנה וחצי) שאני סובלת מבעיות "בריאותיות" (כאבי ראש, בעיות ראייה, צמרמורות, נדודי שינה, עלייה קיצונית במשקל ואז ירידה ואז שוב עלייה, חוסר אנרגיות, חוסר חשק) ובבדיקות דם ובבדיקות רופא הכל יוצא תקין...
    כבר תקופה שאני קוראת מאמרים על דיכאון ופתאום אני מזדהה עם כל התסמינים שמופיעים....לאן אני אמורה לפנות? קופת חולים? רפואה משלימה? ואיך בכלל מציגים בעיה כזאת בפני הרופאה...?
    מה עליי לעשות?
    תודה רבה!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי תוכלו לעזור לי...

הוספת תגובה

• ממליצה לפנות לפסכיאטר

חרד
    01/10/2010

שלום,
    ע"פ מה שאת מציינת גם אני עברתי את אותם תסמינים עד שהצלחתי להוציא מה אני מרגישה הבנתי שזה חרדות.
    אל דאגה הכל זה אצלנו בראש.
    אך כדאי לפנות לטיפול רפואי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות פסיכיאטרית

ד''ר אירנה נתנאל
    03/10/2010

הילה שלום,

כשכול הבדיקות הגופניות תקינות, סביר להניח שמדובר בבעיה ממקור נפשי. לכן, אני מאוד ממליצה לך לנות להתיעצות עם רופא פסיכיאטר. ניתן לעשות זאת במספר דרכים: ללכת לפסיכיאטר של קופת חולים, לפנות למרכז לבריאות הנפש ששייך לאזור מגורייך או לפנות לפסיכיאטר באופן פרטי.

תרגישי טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו