מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת נטילת כדורים...חרד01/10/2010
שלום,
לפני שלוש שנים קיבלתי התקף חרדה מאז אני מטופלת ברסיטל התחלתי עם 3 כדורים ליום והיום אני עם 2.
מעוניינת להפסיק עם הכדורים לגמרי אני מדי פעם סובלת מתסימני החרדה סחרחורות,
ו"פרפרים" ... אך יודעת להשתלט עליהם.התסמינים מופיעים כשיש לי כאבי בטן חזקים (של ווסת או של קיבה רכה)
יש ימים שאני כלל לא נוטלת את הכדורים אך מקבלת כאבי ראש.
בנוסף אני נוטלת מדי פעם אלפרליד .
אני רוצה להפסיק לגמרי עם הרסיטל ורק בזמן התקף לנטול את האלפרליד.
האם מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
חרד01/10/2010שכחתי לציין שאני עוברת טיפול פוריות ומאז קיבלתי את התקפי החרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת נטילת כדורים
ד''ר אירנה נתנאל03/10/2010שלום לך,
ראשית, לא מומלץ להפסיק תרופות על דעת עצמך. חשוב להתיעץ על כך עם הרופא המטפל. שנית, לא מומלץ להפסיק טיפול תרופתי עד שלא הושגה שליטה מירבית בסימפטומים של החרדה. כלים ומיומנויות של שליטה ניתן ללמוד בפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). טיפול ב CBT הינו קצר וממוקד והוכיח את עצמו מבחינה קלינית ומחקרית כדרך הכי יעילה להתמודד עם החרדות. ניתן לשלב גם ביופידבק.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)