מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני בדיכאון?..אני02/10/2010
בכללי.. כבר במשך שנה לא בא לי כלום... אבל בחודשיים האחרונים אני פשוט מתנתקת... אני גרה עם אמא...ולא בא לי לעזוב אותה לבד ומצד שני אני מרגישה שהיא מורידה לי את הדימוי והערך העצמי שלי...ואני מרגישה שאין לי כוח.. היא כופהעליי זוגיות שאני לא רוצה... ולא אכפת לה בגרוש מהאושר שלי... אין לי חשק לכלום....אין לי יותר למי לפנות... חברות טובות אין לי... לצאת לא מתחשק שלי.. להתקשר לאנשים לא בא לי.. אני יושבת מול המחשב...בחוסר מעש...ופשוט לא בא לי כלום מרגישה שאני רוצה לבכות... לא יודעת למי...רע לי... אין טעם לכלום...אולי בדיכאון?.. לא יודעת מה יש לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: ..אני
ד''ר אלונה גוברמן03/10/2010שלום.
צר לי על הרגשתך. האם יש לך מארכת תמיכה שיכולה לעזור אמא , משפחה, אנשים קרובים, ? חשוב שתקבלי עזרה ותמיכה כדי שתתגברי על מצבך ,אני מאוד ממליצה לפנות לאיש מקצוע לצורך איבחון מעמיק ובחירת טיפול ועזרה נכונים.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי..
..אני03/10/2010בעיקרון יש .. אבל לכל אחד עם הבעיות שלו שלא בא לי להטריד אותם.. ועוד יחשבו שאני משוגעת וידאגו בגללי.. אני מתביישת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)