האם אני בדיכאון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני בדיכאון?
    ..אני
    02/10/2010

בכללי.. כבר במשך שנה לא בא לי כלום... אבל בחודשיים האחרונים אני פשוט מתנתקת... אני גרה עם אמא...ולא בא לי לעזוב אותה לבד ומצד שני אני מרגישה שהיא מורידה לי את הדימוי והערך העצמי שלי...ואני מרגישה שאין לי כוח.. היא כופהעליי זוגיות שאני לא רוצה... ולא אכפת לה בגרוש מהאושר שלי... אין לי חשק לכלום....אין לי יותר למי לפנות... חברות טובות אין לי... לצאת לא מתחשק שלי.. להתקשר לאנשים לא בא לי.. אני יושבת מול המחשב...בחוסר מעש...ופשוט לא בא לי כלום מרגישה שאני רוצה לבכות... לא יודעת למי...רע לי... אין טעם לכלום...אולי בדיכאון?.. לא יודעת מה יש לי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני בדיכאון?

הוספת תגובה

• מאת: ..אני

ד''ר אלונה גוברמן
    03/10/2010

שלום.
    צר לי על הרגשתך. האם יש לך מארכת תמיכה שיכולה לעזור אמא , משפחה, אנשים קרובים, ? חשוב שתקבלי עזרה ותמיכה כדי שתתגברי על מצבך ,אני מאוד ממליצה לפנות לאיש מקצוע לצורך איבחון מעמיק ובחירת טיפול ועזרה נכונים.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי..

..אני
    03/10/2010

בעיקרון יש .. אבל לכל אחד עם הבעיות שלו שלא בא לי להטריד אותם.. ועוד יחשבו שאני משוגעת וידאגו בגללי.. אני מתביישת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו