מה ומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ומה
    TCRDHK
    05/10/2010

אני סובלת מחרדות ואי שקט . ומחלה במיפרקים בתיפקוד יום יומי במידה ואני פונה לפסיכיאטרית שלי מה עליי להגיד לה בדיוק. לא יודעת .היא עלולה להגיד תמיד היית ככה אני בשעת מנוחה רואה טלויזיה .אני לא רגועה יש לי דברים שמציקים לי בבית . למשל כאשר בן הזוג צובר וצובר ולא עושה כלום בנידון. אני מלאה כעס של תקופה ארוקה. פעם היתי מקבלת ופחות מחשיבה לזה חשיבות.עם הבית מבולגן בגלל שיש בסלון כל מיני דברים שלא צריכים להיות בבית נורמלי. האמת אין לנו מחסן .אבל אי אפשר ככה . לעיתים אני שוקלת לפרק את החבילה .אך הוא בטח שלא מוכן לשמוע בכלל האם אני צריכה לקחת כדור ריטלין. אני מקבלת למיקטל 100 מיליגרם 1 בלילה ו2 וולבוטרין וזה פוגע לי באיכות המישפחה איך אני יכולה לא להיתיחס לזה כחשיבות ראשונה אני פשוט לא רגועה אני אוכלת את עצמי מבפנים כאשר אני מדברת עם בן זוגי ומתעלם כאילו כלום. לכן הגעתי לעיתים למצב של יאוש . האמת אני יכולה להשלים איתו כל טוב ויפה. ואחרי יומיים שוב אני מתחילה לקטר. למרות שבן זוגי אומר לי אולי תגידי לי מתי פעם אחרונה אמרת משהו חיובי ולא קיטרת. למרות שאני אומרת לו שזה לא נכון .אומנם אולי נידניקית. אבל גם מנסה להישתנות האמת כל החיים מקשים עליי אני מרגישה שכל הבית מוטל רק עליי לנהל אותו. ואני חולה גם במחלה פיזית שמתעיפים בה אחרי שעתיים למשל מפחדת מכך שלא הצלחתי לבדי לפתור את הדברים, וייתכן וזה יעלה לי בזוגיות שלי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ומה

הוספת תגובה

• מה ומה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    11/10/2010

שלום לך,

יתכן ואת זקוקה להכוונה והדרכה כיצד לשלוט במצב, איך לשפר את חיי הזוגיות שלך ועוד. אני מאוד ממליצה לך להעזר באיש מקצוע שילווה אותך בתהליך. לרופא תתארי בדיוק מה שאת מרגישה.

חזקי ואמצי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו