הדרך לצאת מהדיכאון!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרך לצאת מהדיכאון!!!!
    אסנת
    10/10/2010

שלום לכולם אני אסנת בת 56 ואני סבלתי מדיכאון כבד שהשתיק את כל גופי פשוט ככה כל היום ישבתי וישנתי מבלי לעשות כלום פשוט כלום חוץ מלבכות עם חברה שלי שהייית גם היא בדיכאון כל היום היינו בוכות ומרות על הדכאון, בלילות הייתי מתקשה להירדם ובבקרים הייתי קמה משותקת ,ניסיתי מלא תרופות ידעתי עליות וירידות אך לצערי בהרבה יותר ירידות ,לא היה לי חשק לאכול לא היה לי תיאבון הייתי מתקשה לעשות את הדברים הכי בסיסיים אפילו להתקלח. הגעתי למצב שהילדים שלי שנאו לבוא הביתה אחרי העבודה רק בגללי בגלל האווירה המדכאת שהייתי משרה בבית כאב לי כל כך אך לא יכולתי לעשות אם עצמי כלום למה הייתי בשיתוק נפשי אך אף אחד לא הבין אותי.

נקודת המפנה למצבי היה כאשר יעץ לי אדם חכם שאני מאוד מאוד מעריכה ואוהבת יעץ לי להיות תמיד בקרבת אנשים שמחים ומעודדים ובשום פנים ואופן לא להיות בקרבת אנשים אשר מקנים אווירה של עצב ודיכאון אשר עושים אותי עצובה ,למחרת הייתי עם חברה שלי ועוד פעם היינו בוכות על מצבנו המר וחשות שאין תקווה לגורלנו לאחר רגע של מבט על חברתי הבוכה נזכרתי בעצתו של ידידי הטוב והחלטתי ליישם את עצתו ומכך ניתקתי את הקשר עם החברה שלי שהייתי איתה כל יום ויום ושאיתה באמת היה אווירה של עצבות ודיכאון ותאמת גם מאס לי כבר שאני איתה אני איכשהו רק בוכה ויותר עצובה!!! (לא שאני מאשימה אותה חס וחלילה שתהיה בריאה ושתצא מזה גם בע"ה) ,ומאז החלטתי שאני יותר לא בוכה ולא מרחמת על עצמי כי זה פשוט לא הפיתרון זה רק מחמיר לי את מצבי אז אמרתי די לבכי והחלטתי שמעכשיו אני ייקח את עצמי בידיים וליישם את העצה ופשוט להיות עם אנשים יותר שמחים עם המשפחה ועם אנשים אשר מעודדים ומשמחים אשר ישכיחו לי את הדיכי ולא עם אנשים אשר גורמים לי להיות עצובה כמו אותה החברה !!

בכל מקרה מה שאני באה לספר לכם זה שאני יצאתי מהדיכאון לא בזכות הכדורים וכן זה אולי נשמע לכם בלתי אפשרי אך אם תאמינו ותרצו לצאת מזה תוכלו גם ללא הכדורים. אני יצאתי מזה כי החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולא לתת לעצמי ליפול למחשבות דיכאוניות שיפילו אותי יותר עמוק הייתי בקרבת המשפחה ואנשים שתמיד עודדו אותי ושימחו אותי ותודה לאל שגרמו לי בסוף גם לצאת מזה, היום אני מתפקדת יותר ממה שאני תפקדתי לפני הדיכאון אני בנאדם שמח ומחייך ואפילו עוזרת לשקם שתי חברות במצב דומה למצבי הקודם . היום אני לא לוקחת שום כדור נגד דיכאון(רק לשינה מדי פעם) ואני בסדר גמור זה לא הכדורים שהוציאו אותי מזה זה אך ורק בגלל רצוני העז להיות אישה שמחה ומאושרת שעושה מה שבא לה בחיים האלה כי חיים רק פעם אחת !!!
    גם המשפחה שלי חזרה להיות משפחה שמחה ומאושרת ופשוט לא שווה לבזבז את החיים בדיאכון פשוט לא שווה!!!!!
    לסיכום אל תתנו לעצמכם ליפול למחשבות דיכאוניות ,תהיו בקרבת אנשים אשר משמחים ומעודדים ואם יש לכם חבר/חברה בדיכאון פשוט לא להסתובב איתו/ה כי תמיד יותר קל להיכנס ליותר דיכאון עם חבר/ה שגם בדיכאון תזכרו רק להאמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדרך לצאת מהדיכאון!!!!

הוספת תגובה

• הדרך לצאת מהדיכאון!!!! - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    11/10/2010

אוסנת שלום,

אני ממש שמחה לשמוע שניצחת את הדיכאון. תמשיכי כך!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו