מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתטלי24/11/2007
היי,
אני בחורה בת 26 , אני סובלת כבר חודש מחרדה לצאת החוצה , אני מסתגרת בבית כל הזמן , התרחקתי מכל החברים אני לא עונה לאף אחד , הוריי כבר מיואשים ממני , אני לא רוצה לקחת תרופות ניסיתי בעבר לא לתקופה ארוכה כי זה עשה אותי זומבי .
אני רוצה לחזור לחיי הקודמים הייתי עם שמחת חיים , אינ לא אוהבת את החיים האלו , אני במבוי סתום .
אין מי שיקבל אותי לעבודה ככה , אני לא יודעת מה לעשות.
אני נמצאת בין אנשים במשפחה ולא מדברת בקושי.
כאילו הכל נבלע בפנים .
השתמשתי בחשיש כבר מזה שלוש שנים .
אין לי כסף לטפל בעצמי.
יש איזה מקום שמקבל אנשים בדיכאון לעבודה , אני רוצה לצאת מזה אבל לא רואה אור...
תעזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אירנה נתנאל25/11/2007טלי שלום,
כדי "לצאת" מזה את צריכה להתחיל לצאת קצת מהבית. אולי בתור התחלה עם הורים, אחר כך לצאת לסיבוב קצר עם חברה שאת בוטחת בה ומרגישה נוח בחברתה. באופן הדרגתי להתחיל לחזור לחיים. טיפול תרופתי יכול לעזור לך. ישנן תרופות מצויינות שלא יעשו אותך "זומבי" כדאי לפנות לרופא ולנסות להתאים לך את הטיפול התרופתי.
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
טלי26/11/2007שלום אירנה, תודה על התשובה .
הייתי מעוניינת לפתור את הבעיה בלי שימוש בתרופות.
האם יש דרך לאבחן את המצב בו אני נמצאת?
האם יש דרך לבדוק איזון של חומרים כימיים במוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)