מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    טלי
    24/11/2007

היי,
    אני בחורה בת 26 , אני סובלת כבר חודש מחרדה לצאת החוצה , אני מסתגרת בבית כל הזמן , התרחקתי מכל החברים אני לא עונה לאף אחד , הוריי כבר מיואשים ממני , אני לא רוצה לקחת תרופות ניסיתי בעבר לא לתקופה ארוכה כי זה עשה אותי זומבי .
    אני רוצה לחזור לחיי הקודמים הייתי עם שמחת חיים , אינ לא אוהבת את החיים האלו , אני במבוי סתום .
    אין מי שיקבל אותי לעבודה ככה , אני לא יודעת מה לעשות.
    אני נמצאת בין אנשים במשפחה ולא מדברת בקושי.
    כאילו הכל נבלע בפנים .
    השתמשתי בחשיש כבר מזה שלוש שנים .
    אין לי כסף לטפל בעצמי.
    יש איזה מקום שמקבל אנשים בדיכאון לעבודה , אני רוצה לצאת מזה אבל לא רואה אור...
    תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    25/11/2007

טלי שלום,

כדי "לצאת" מזה את צריכה להתחיל לצאת קצת מהבית. אולי בתור התחלה עם הורים, אחר כך לצאת לסיבוב קצר עם חברה שאת בוטחת בה ומרגישה נוח בחברתה. באופן הדרגתי להתחיל לחזור לחיים. טיפול תרופתי יכול לעזור לך. ישנן תרופות מצויינות שלא יעשו אותך "זומבי" כדאי לפנות לרופא ולנסות להתאים לך את הטיפול התרופתי.

אשמח לענות על שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

טלי
    26/11/2007

שלום אירנה, תודה על התשובה .
    הייתי מעוניינת לפתור את הבעיה בלי שימוש בתרופות.
    האם יש דרך לאבחן את המצב בו אני נמצאת?
    האם יש דרך לבדוק איזון של חומרים כימיים במוח ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו