מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה לפרנסה ..0014/10/2010
אני נשואה +4 ילדים עם משכנתא וחובות על הראש בעלי מרוויח משכורת מינימום ובקושי חיים גם ככה ,ולצערי נפלתי לא מזמן על היד ונפגעתי זה נחשב ומוכר כתאונת עבודה. ואני מחכה לביטוח לאומי שיתן לי כסף אבל הם אדישים קיבלתי חודש אחד ועכשו הכל הולך לאט לאט יש להם זמן ולי אין במה להאכיל את הילדים שלי הם טוענים שבגלל החגים זה מתעקב , אני כולי חרדה מתעוררת באמצע הלילה אין לי תאבון בא לי להיות תמיד לבד אין לי חשק לחיות כואב לי על הילדים שלי.מה עושים .?אני כזאת שלא מספרת לאף אחד מה עובר עלי , גם הבעל דואג אבל לא מראה שותק וזהו , אלוהים אך יוצאים מיזה? איזה חיים אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה לפרנסה .. - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל19/10/2010שלום לך,
המצב אכן קשה מאוד. אני ממליצה לך לא לשתוק. לשתף אנשים קרובים במצוקה שלך, ייתכן ואנשים קרובים יוכלו לעזור לך (משפחה, חברים, שכנים וכו'). חשוב שלא תשארי לבד. יחד עם אנשים קרובים אפשר לחשוב על פתרונות מעשיים. נסי להשקיע מאמץ ולעשות את המקסימום שאת יכולה כדי לשפר את מצבך. ללכת לעבוד עם יד שבורה זה פתרון מצויין. חשבי על פתרונות נוספים. רוח הלחימה לעומת ייאוש וחוסר אונים תמיד עוזר.
חזקי ואמצי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש כדור נגד חרדה מהחיים האלה?
0023/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש כדור נגד חרדה מהחיים האלה? -
ד''ר אירנה נתנאל26/11/2010יש תרופות שיכולות לעזור. אני ממליצה שתתייצב עם רופא פסיכיאטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)